Drift Thelu Veliga Retreat 4*

Hotel

Drift Thelu Veliga Retreat 4* je malo, očaravajuće ostrvo idealno za parove i sve one koji su željni mira i tišine. Hotel je samo za starije od 12 godina. Vile su dizajnirane od prirodnih materijala i tradicionalnih maldivskih elemenata. Veličina ostrva je 120 x 60 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 35 minuta vožnje hidroavionom.

Sobe u hotelu Drift Thelu Veliga Retreat

Beach Villa: 36-40m², zasebna vila na plaži; ima poluotvoreno kupatilo, koncept otvorenog kupatila u sobi, tuš, toalet, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, WiFi, espreso mašinu i kuvalo za kafu/ čaj.

Water Villa: 51-60m², zasebna vila na stubovima iznad lagune, sa direktnim izlazom na okean; ima terasu, tuš, kadu, toalet, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, WiFi, espreso mašinu i kuvalo za kafu/ čaj.

Ocean Villa: 51-60m², zasebna vila na stubovima iznad lagune, sa direktnim izlazom na okean; ima terasu, tuš, kadu, toalet, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, WiFi, espreso mašinu i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima restoran, spa centar, suvenirnicu i bar. WiFi je dostupan u celom kompleksu.
Uz doplatu: skijanje na vodi, katamaran, pecanje, kajak, jedrenje na dasci, kitesurfing, snorkling, ronjenje i škola ronjenja

Usluga

Polupansion: doručak i večera (sva pića se doplaćuju)
Polupansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užina, kafa/ čaj i kolači, sladoled, mini-bar, snorkling oprema i izlet

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju privatnu večeru na plaži ili spa tretman u paru. Važi za minimalan boravak od 7 noći do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju flašu vina i tortu. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.