Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4

Ostrvo Ellaidhoo se nalazi na istočnom rubu Ari atola i ima prečnik od oko 300 metara. Aerodrom Male udaljen je 42 kilometara, odnosno oko 25 minuta leta hidroavionom, 80 minuta hidro gliserom.

Integrisan je u prirodnu gustu vegetaciju ostrva. Svojim gostima pored glavnog restorana nudi još jedan restoran čija kuhinja priprema morske specijaliteta kao i Sneck-bar. Postoji i 1 bazen sa barom, ležaljke kod bazena i na plaži, suncobrani na plaži, još 2 bara, biblioteka, suvenirnica, juvelir, internet cafe (uz naplatu) kao i Spa centar.

Superior – veličine oko 52m2 (24) u dvospratnim gradjavinama sa po 4 smeštajne jedinice. Sobe su sa ukusom opremljene, sa spoljnim kupatilom, fen, TV, telefon, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa.
Beach Bungalow – veličine oko 38m2 (46), pojedinačni bungalovi direktno na plaži sa pogledom na more (razmak između bungalova oko 2 metra).
Water Bungalow – veličine oko 39m2 (24), po dve smeštajne jedinice u svakom bungalovu, opremljeni kao Beach Bungalow, na stubovima iznad mora, sa odvojenim WC i dodatnom spoljnom kadom.

Mladenci dobijaju flašu vina i korpu sa voćem u sobi po dolasku. (važi do max. 6 meseci nakon venčanja)

Redovna i promenljiva večernja animacija.
Uz doplatu: različiti poludnevni i dnevni izleti.

Uključeno: odbojka na plaži, badminton, fitnes centar, bilijar, teniski teren sa osvetljenjem, squash, stoni tenis, pikado.

Ellaidhoo je poznat kao raj za ronioce. Ovde se nalazi jedna velika i dobro opremljena PADI ronilački centar pod upravom Dive & Sail. Podvodni svet Ellaidhooa je vrlo raznovrstan zahvaljujući mnoštvu grebena i neravnog terena u dubinama i zbog toga je idealan za duže zarone. Mogu se organizovati različite ture do raznolikih mesta za ronjenje kao i škola ronjenja.