Embudu Village 3+*

Hotel

Embudu Village 3+* spada u najmanja ostrva na Maldivima. Ovo je tradicionalan hotel porodične atmosfere, sa dobrim odnosom cene i kvaliteta. Ima izvanredne uslove za snorkling, a do koralnog grebena se dolazi brodićem za oko 15 min. Veličina ostrva je 290 x 190 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 20 minuta vožnje brzim brodom.

Sobe

Superior Bungalow:bungalov u nizu na strani mora. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini frižider, sef, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Water Bungalow: bungalov na vodi na stubovima iznad lagune, sa direktnim izlazom na okean. Poseduje terasu, hidromasažnu kadu, toalet, fen, klima uređaj, plafonski ventilator, mini frižider, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 1 buffet restoran, spa centar, prodavnicu suvenira, zlataru i biblioteku. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, bilijar, pikado, badminton, stoni tenis, živa muzika i DJ večeri
Uz doplatu: kajak, katamaran, jedrenje na dasci i ronjenje

Usluga

Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užina, kafa/čaj i peciva

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju malu flašu vina, korpu voća i tortu. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.