Embudu Village 3+*

Hotel

Embudu Village 3+* spada u najmanja ostrva na Maldivima. Ovo je tradicionalan hotel porodične atmosfere, sa dobrim odnosom cene i kvaliteta. Ima izvanredne uslove za snorkling, a do koralnog grebena se dolazi brodićem za oko 15 min. Veličina ostrva je 290 x 190 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 20 minuta vožnje brzim brodom.

Sobe

Superior Bungalow:bungalov u nizu na strani mora. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini frižider, sef, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Water Bungalow: bungalov na vodi na stubovima iznad lagune, sa direktnim izlazom na okean. Poseduje terasu, hidromasažnu kadu, toalet, fen, klima uređaj, plafonski ventilator, mini frižider, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 1 buffet restoran, spa centar, prodavnicu suvenira, zlataru i biblioteku. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, bilijar, pikado, badminton, stoni tenis, živa muzika i DJ večeri
Uz doplatu: kajak, katamaran, jedrenje na dasci i ronjenje

Usluga

Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užina, kafa/čaj i peciva

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju malu flašu vina, korpu voća i tortu. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.