Embudu Village 3

Nalazi se na južnom Male atolu, na Wadu kanalu sa odličnim koralnim grebenom za snorkling (oko 10-20 m udaljen od hotela). Transfer brzim brodom od aerodroma Male traje oko 45 minuta.

Hotel se nalazi na ostrvu veličine oko 180 x 275 m sa bogatom vegetacijom, a celo ostrvo možete obići za 20 minuta. Rizort posduje 145 soba – bungalovi u nizu i bungalovi na vodi, recepciju sa sefom (uključeno), restoran na otvorenom, sunset terasa, suvenirnica, juvelirnica, WIFI na celom ostrvu (uključeno), soba za prvu pomoć. Peškiri za plažu su bez doplate

Superior: poseduju frižider, aparat za kafu/ čaj,klimu, sef, telefon, kupatilo sa tušem, WC, fen, terasa na strani mora.
Bungalovi na vodi: komforno su opremljeni sa uglom za sedenje; poseduju frižider, aparat za kafu/ čaj, sef, TV, telefon, hidromasažnu kadu sa tušem, fen, stakleni pod, verandu. Promo: sobe se nalaze u dvospratnim zgradama u blizini škole za ronjenje, ograničena raspoloživost, sa terasom ili balkonom ka bašti, ventilator na plafonu, klima.

Mladenci dobijaju flašu vina i korpu sa voćem u sobi po dolasku. (važi do max. 6 meseci nakon venčanja)

Doručak, ručak, večera, lokalna pića u čaši od 09.30h do 24h (voda, sokovi, osvežavajuća pića, pivo, vino, viski, džin, votka, rum, koktel dana), kafa/ čaj sa sendvučima od 16.00h do 18.00h.

2x nedeljno večernji program u diskoteci ili show.

Uključeno: badminton, bilijar, stoni tenis, odbojka.
Uz doplatu: snorkling izleti, ronjenje, vodeni sportovi, jedrenje na dasci.

Wellnes
Uz doplatu: tretmani lepote i masaže u „Serena-Spa“.