Fihalhohi Island Resort 3+*

Hotel

Fihalhohi Island Resort 3+* je površine 8 hektara sa bujnom tropskom vegetacijom i stotinama kokosovih palmi, sa velikim brojem gostiju koji mu se stalno vraćaju. Ostrvo je pravi raj za ronioce jer ima čak 50 područja za ronjenje u blizini. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 50 minuta vožnje brzim brodom.

Sobe

Garden Villa: 21-25m², u vili sa dve smeštajne jedinice na strani mora; ima terasu, tuš, toalet, bademantil, papuče, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Deluxe Sky: 26-30m², nalazi se na spratu u vili sa dve smeštajne jedinice na strani mora. Ima terasu, kadu, toalet, bademantil, papuče, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Deluxe Beach: 26-30m², u prizemlju u vili sa dve smeštajne jedinice na strani mora. Ima terasu, kadu, toalet, bademantil, papuče, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Premium Beach Villa: 26-30m², u vili sa dve smeštajne jedinice na strani mora. Ima terasu, kadu, toalet, bademantil, papuče, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Water Villa: 36-40m², zasebna vila na stubovima iznad lagune sa direktnim izlazom na okean. Ima terasu, kadu, tuš, toalet, bademantil, papuče, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i voće po dolasku.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 1 buffet restoran, 3 bara, spa centar, suvenirnicu i biblioteku. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na plaži, bilijar, ftines, badminton, stoni tenis i uvodni čas ronjenja
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana čamac, katamaran, tubing, kanu, jedrenje i veslanje na dasci, jet ski, snorkling, ronjenje i izleti brodom

Usluga

Polupansion: doručak, večera i popust u à la carte restoranu (sva pića se doplaćuju)
Polupansion Plus: doručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića i užina
Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užina, popust na spa tretmane i popust na vodene sportove

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina, korpu voća i tortu. Važi za minimalan boravak od 3 noći do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju tortu. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.