Filitheyo Island Resort 4+

Nalazi se na ostrvu površine 900 metara sa 500 metara. Okruženo je predivnom lagunom. Aerodrom Male je udaljen 118 kilometara, 40 minuta leta hidroavionom i još dodatnih 15 minuta dhoni brodićem.

U sklopu ovog resorta pripadaju glavni restoran, 1 a-la-carte restoran „Sunset restaurant“, Sunset bar, bar na bazenu, bazen, ležaljke i peškiri na bazenu, ležaljke na plaži, butik, juvelirnica, biblioteka, internet (uz doplatu), lekarska ordinacija.

Superior – veličine oko 53m2 (94), u bungalovima poređanim u redu. U svom sastavu imaju poluotvoreno kupatilo sa tušem/WC, fen, bade mantil, TV, radio, telefon, klima uređaj, DVD plejer, aparat za kafu/čaj, sef, terasu sa pogledom na more.
Deluxe – veličine oko 60m2 (15), u pojedinačnim bungalovima, opremljene kao Superior, dodatno sa kadom.
Water Villa – veličine oko 77m2 – od toga 28m2 spoljni prostor (16), opremljene kao Deluxe, dodatno sa đakuzijem, internet priključkom (uz doplatu), na stubovima u laguni, sa direktnim pristupom moru

Loren Ipusum

Zabava
Uračunato: povremeni večernji programi.
Uz doplatu: brodski izleti i izleti po ostrvima

Sport
Uračunato: fitnes centar, odbojka na plaži.
Uz doplatu: katamaran, kajak, surfing, skijanje na vodi, jedrenje.

Ronjenje
Unutrašnji greben se nalazi na 25 – 100 metara od plaže. Škola ronjenja (PADI,SSI i CMAS) nudi kurseve ronjenja uz doplatu.

Lepota i zdravlje
U sklopu spa centra postoje 6 prostorija za tretmane. Al Fresco Massage Lounge se nalazi u neposrednoj blizini plaže.
Uz doplatu: masaže, tretmani.