Friday Attitude 3+*

Nalazi se na beloj plaži u Trou d‘Eau Douce sa pogledom na ostrvo „Ilot Mangenie“, na udaljenosti oko 60 minuta vožnje automobilom od glavnog grada Port Louisa, odnosno na oko 50 kilometara udaljenosti od erodroma Mahebourg.

Šarmantni hotel pripada poznatom lancu hotela „Attitude“. Uređen je prijatnim bojama i modernog dizajna. Fantastična plaža i porodična atmosfera obezbeđuju sve uslove za bezbrižan odmor. Gostima su na raspolaganju restoran koji služi međunarodne i mauricijske specijalitete, snek bar „Ti Taba-J“ koji nudi mauricijska lagana jela, bazen, mali butik, sobu za masažu i besplatan Wi-Fi u celom objektu.

Standard: oko 24 m² (35) svetla i moderna, otvoreno kupatilo sa tušem, odvojen WC, fen, TV, telefon, besplatan bežični pristup internetu, klimu, aparat za kafu i čaj, mini bar, sef, balkon / terasa sa pogledom na vrt.
Family Room: oko 33 m² (15), kao Standard, odvojena dečija soba, terasa.

Honeymoon Special: Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu ruma, mali poklon i romantičnu večeru. Minimum boravka 7 noćenja.

Bogat švedski sto za doručak i za večeru švedski sto ili meni. Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno je uračunat meni za ručak. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Uračunato: snorkling, čamac sa staklenim dnom, odbojka na pesku, stoni tenis i pikado.
Uz doplatu: iznajmljivanje bicikala, ronjenje, veslanje, pecanje na otvorenom moru.

Hoteli Mauricijus

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.