Grand Bahia Principe Jamaica 5

Nalazi se na lepoj, peskovitoj plaži u zalivu Runaway Bay nedaleko od Ocho Rios-a (na 30 minuta udaljenosti). Aerodrom Montego Bay na oko 60 minuta udaljenosti.

Nalazi se na prostranom kompleksu uređenom u stilu tropskog vrta. 5 restorana (bufett i à la carte, nepušački), nude italijansku, japansku, internacionalnu hranu, specijalitete sa roštilja i riblje specijalitete. 5 barova i 2 bara na bazenu, 3 bazena i terasa za sunčanje sa suncobranima, ležaljkama i peškirima, radnja sa suvenirima, internet cafe (naplaćuje se).

Junior Suite Superior – oko 50 m², sa ukusom uređene, imaju kupatilo/WC sa kadom, fen, TV, telefon, klimu, mini bar (puni se svakopg dana sa bezalkoholnim pićima i pivom), sef (dodatno se naplaćuje), balkon ili terasu sa pogledom na baštu ili sa delimičnim pogledom na more.
Junior Suite Superior Sea View – oko 50 m², isto kao Junior Suite Superior, sa pogledom na more.
Junior Suite Club Golden – oko 50 m², isto kao Junior Suite Superior, dodatno imaju bade mantil, papuče, aparat za kafu, sef (uračunat u cenu), pogled na bazen i/ili pogled na more. Uključene i usluge Golden Club-a: pristup privatnom lounge-u kluba sa internacionalnom štampom, pristup internetu u trajanju od 30 minuta po danu, odvojenu recepciju, room service i četiri (umesto tri) a la carte obroka po nedelji.

Mladenci dobijaju korpu voća i flašu ruma po dolasku u hotel. Minimum boravka je 7 noći. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Obavezno dostaviti venčani list hotelu

All inclusive
Piće dobrodošlice, svi obroci (švedski sto; tri a la carte obroka u nedelju dana, obavezna rezervacija), snekovi, lokalna pića (24 sata, u barovima do 23h), domaće vino.

Zabava
Različite radnje kao i bina za programe, barovi i noćni klub se nalaze u Pueblo Principe-u.

Sport
Uključeno: 
 aerobik, teretana, odbojka, tenis (sat vremena dnevno – reflektori se dodatno naplaćuju), jedrenje na dasci, gnjurenje, katamaran, kajak, uvodni čas ronjenja (jedan sat po osobi/boravku).
Dodatno: motorizovani sportovi na vodi, ronjenje i jahanje konja.

Deca
Dečiji klub (od 4 do 12 godina)

Lepota & Spa
“Bahia Spa” sa saunom, đakuzijem i različitim spa tretmanima (dodatno se naplaćuju)