Grand Bávaro Princess 5*

Hotel

Grand Bávaro Princess 5* je luksuzno odmaralište na plaži Bavaro koje impresionira ekskluzivnim sadržajima i raznovrsnim zabavnim programom. Rizort se sastoji od 2 dela – Grand Bavaro Princess vith Platinum Club i Princess Family Club Bavaro.

Sobe u Grand Bávaro Princess

Bungalow Suite: 61-70m², ima pogled na vrt, terasu, kupatilo, tuš ili kadu, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Platinum Suite: 61-70m², ima pogled na vrt, terasu, kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, kupatilo, tuš, hidromasažnu kadu, fen, bademantil, papuče, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, 2 TV-a, espreso mašinu i kuvalo za kafu/ čaj.

Honeymoon Platinum Suite: 61-70m², za starije od 18 godina; ima terasu, kupatilo, tuš, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Gosti koji borave u Platinum delu ostvaruju pravo na dodatne pogodnosti: privatnu recepciju, koktel dobrodošlice, pristup lounge-u, 3 ekskluzivna restorana u Platinum klubu, 4 ekskluzivna bara u Platinum klubu, pristup ekskluzivnom baru na plaži, bazenu u Platinum klubu, sobnu poslugu 24h, bademantil i papuče, torbu za plažu, luksuzna sredstva za ličnu higijenu u sobi, uslugu konsijerža u Platinum Club lounge-u, nacionalna, internacionalna i premium pića u hotelskim barovima i 10% popusta na spa tretmane.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 10 à la carte restorana, 2 buffet restorana, 3 bazena, 8 barova, spa centar, diskoteku i kazino (za starije od 18 god.), teatar, butik, suvenirnicu, juvelirnicu i frizerski salon. WiFi je dostupan u celom kompleksu.
Uračunate aktivnosti: odbojka, košarka, fudbal, streljaštvo, teretana, joga, pilates, zumba, katamaran, jedrenje na dasci, tenis, stoni tenis, uvodni čas ronjenja, dnevna, večernja i sportska animacija

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera i alkoholna i bezalkoholna pića, užina, sladoled, internacionalna alkoholna pića, mini-bar i dine around

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju tanjir sa slatkišima, flašu ruma, cvetnu dekoraciju sobe, romantičnu večeru i fotografiju kao suvenir i kasni check out (u zavisnosti od raspoloživosti). Važi za goste koji su venčani do 30 dana pre datuma dolaska. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Dominikana

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.