Grand Oasis Cancun 5

Ovaj veliki kompleks se nalazi direktno na plaži u Kankunu. Nalazi se na oko 16 kilometara od centra Kankuna (oko 20 minuta vožnje kolima). Veliki šoping centar Kukulcan Plaza se nalazi na oko 2 kilometara udaljenosti i lako se dolazi javnim prevozom.

Ovo je ekskluzivan deo velikog Oasis Resorts-a. Glavna zgrada je inspirisana majanskom kulturom, a izgrađena je u obliku piramide. Kompleks ima lobi sa recepcijom, lift, suvenirnicu, butik, mini supermarket, internet, salon lepote, 3 buffet i 9 restorana sa različitim specijalitetima (morske hrane, meksičkim, internacionalnim, mediteranskim, američkim i japanskim). Hotel ima i više barova gde možete dobiti koktele. Takođe se organizuju i tematske večeri, disko i jednom nedeljno pena party. U bašti se nalazi terasa za sunčanje i veliki bazen (ležaljke i peškiri pored bazena se ne naplaćuju).

Uređene su u meksičkom stilu, a nalaze se i u glavnoj zgradi i u zgradi pored mora. Udobne su i imaju kadu/tup, WC, klimu, telefon, satelitslu TV, sef na iznajmljivanje, minibar (voda, bezalkoholna pića i pivo je uključeno u cenu) i balkon.

///

All inclusive
Svi obroci (buffet), večera a la carte, snekovi, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (od 10 – 24h), program animacije.

Sport
Uračunato: aerobik, fitnes, sportovi na vodi (osim skutera).
Uz doplatu: oprema za tenis, ronjenje, oprema za snorkeling, različiti sportovi na vodi (surfovanja, jedrenje)i golf.