Grand Palladium Lady Hamilton 4*

Nalazi se na severo-zapadnoj obali Jamajke, u neposrednoj blizini 3 peščane plaze, pored sela Lucea. Od aerodroma Montego Bay udaljen oko 30 minuta.

Objekti resort-a smešteni su duž prostrane bašte/vrta. 10 restorana garantuju kulinarsku raznolikost. 3 restorana (švedski sto), 7 à la carte restorana, uključujući i “Reggaetoni” (italijanski), “Bhogali” (indijski) i “Lotus House” (azijski). Ostali služe meksičku i kreolsku hranu, specijalitete sa roštilja i riblje specijalitete. 13 barova, 5 bazena sa đakuzi kadama. Ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži i pored bazena. Bežični internet u holu hotela. Frizerski salon i brojne radnje.

Best price – oko 52 m², deo za sedenje, kupatilo sa spa kadom i odvojenim tušem/WC, fen za kosu, bade mantil, TV (ravan ekran), radio, telefon, internet (bežicni internet dodatno se naplacuje), pegla, klima uređaj, ventilator, minibar (dnevno se dopunjava vodom, pivom i bezalkoholnim pićima). Aparati za kafu i čaj, sef, balkon ili terasa sa pogledom na baštu ili more.
Junior Suite – oko 52 m², kao i Best Price, na odličnoj lokaciji.
Suite – oko 69 m², kao i Junior Suite, ali veći, sa odvojenim dnevnim boravkom.
Cabaña Suite – oko 82 m², kao i Junior Suite, ali veći, bliže plaži, sa pogledom na more i privatnim tušem u dvorištu.

Mladenci dobijaju sobu na željenoj destinaciji, po dolasku flašu ruma i korpu sa voćem, kao i romantičnu večeru. Važi do 2 meseca nakon venčanja. Potrebno je poneti venčani list na uvid

All inclusive
Svi obroci u buffet i a la carte restoranima (za a la carte neophodna rezervacija), kao i pića (24h). Mogu se koristiti svi sadržaji hotela Grand Palladium Jamaica, koji se nalazi na istom prostoru.

Zabava
Zabavni program u toku dana i uveče, nocni klub.

Sport
Teretana, 3 teniska terena, odbojka na plaži, košarka, fudbal, stoni tenis, aerobik, mini golf, streličarstvo, kajak, gnjurenje, jedrenje na dasci, iznajmljivanje pedalina.
Dodatno se naplacuje: škola ronjenja.

Deca
Dečiji klub (4-12 godina), dečiji bazen.

Zdravlje i lepota
Veliki “Renova Spa” nudi saunu, parno kupatilo, solarijum, đakuzi kadu, kao i raznovrsne spa tretmane koji se dodatno naplaćuju.

Hoteli Jamajka

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.