Grand Palladium Palace Resort 5

Nalazi se direktno na peščanoj plaži Bavaro Beach. Aerodrom Punta Cana udaljen oko 20 km.

Smešten je u sred velikog tropskog vrta, u sklopu Grand Palladium kompleksa, pored hotela Grand Palladium Bavaro i Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa. Poseduje 5 restorana sa švedskim stolom, 8 a-la-carte restorana, 19 barova, 4 bazena i više jacuzzi-a sa ležaljkama, suncobranima i peškirima na bazenu i plaži, WLAN internet u lobiju (uračunat), šoping centar sa radnjama i supermarket

Best Price: kupatilo/tuš/wc, whirlpool kada u sobi, fen, TV, radio budilnik sa MP3 station, telefon, internet pristup WLAN (uračunat), pegla, klima, ventilator, mini bar (dnevna ponuda bezalkoholnih pića i piva), aparat za kafu/ čaj, sef, balkon ili terasa sa pogledom na baštu.
Deluxe: kao Best price Deluxe Sea View: kao Deluxe, dodatno sa pogledom na more. Loft Suite: kao Deluxe, veći i na dva nivoa, otvoreni dnevni boravak sa đakuzi.

Putnici na medenom mesecu dobijaju romantično dekorisanu sobu, kasni check out (prema raspoloživosti), romantičnu večeru, flašu ruma i voće. Važi do 2 meseca nakon venčanja. Venčani list pokazati u hotelu.

All inclusive. Obavezna doplata zasvečanu večeru na 24.12. i 31.12.

Zabava
Svakodnevno zabavni program, veliki amfiteatar sa programom uživo, diskoteka, tematske večeri.
Uz doplatu: kazino

Sport
Uračunato: fitnes centar, 6 teniskih terena (osvetljenje uz doplatu), gimnastika u vodi, mini golf, stoni tenis, streličarstvo, bilijar, fudbal, odbojka na plaži, badminton, katamaran, windsurfing, kajak.
Uz doplatu: banan čamac, pecanje i izleti na pučini, gliser.

Deca
Novi „Kids Club“ u stilu kolonijalnog utvrđenja, važi za jedan od najvećih u Dominikanskoj republici. U sklopu njega postoji klub za decu (4-12g.) i baby klub (1-3g). Otvoreni prostor sa baštom u hladu drveća ispunjava sve dečije želje. Tu su igrališta sa trampolinom i fudbalskim terenom, dečiji bazen sa gusarskim brodom i zidom za sportsko penjanje. Junior Klub (12-21g) sa izborom aktivnosti i video konzolama.

Lepota i zdravlje
Spa sa jacuzzi, saunom i parnim kupatilom (uz doplatu), salon lepote (od 18g, uz doplatu)