Hard Rock Hotel Maldives 5*

Hotel

Hard Rock Maldives 5* je svojim prepoznatljivim konceptom savršeno uklopljen u rajsku atmosferu Maldiva. Mostom je povezan sa kompleksom “The Marina @ CROSSROADS” gde se nalazi veliki broj prodavnica i restorana. Odličan je izbor za odmor sa decom zahvaljujući klubovima sa super osmišljenim programom i aktivnostima. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 15 minuta vožnje brzim brodom.

Sobe u hotelu Hard Rock

Silver Sky Studio: 46-50m², na spratu; ima terasu, tuš, toalet, bademantil, fen, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Silver Beach Studio: 46-50m², u prizemlju; ima terasu, tuš, spoljni tuš, toalet, bademantil, fen, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Gold Beach Villa: 61-70m², zasebna vila na plaži sa pogledom na more. Ima terasu, tuš, kadu, toalet, bademantil, fen, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Gold Beach Pool Villa: 61-70m², zasebna vila na plaži sa privatnim bazenom i pogledom na more. Ima terasu, tuš, kadu, toalet, bademantil, fen, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Platinum Overwater Villa: 71-80m², zasebna vila na stubovima iznad lagune sa direktnim izlazom na okean. Ima terasu, tuš, kadu, toalet, bademantil, fen, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Platinum Overwater Pool Villa: 71-80m², zasebna vila na stubovima iznad lagune, sa privatnim bazenom i direktnim izlazom na okean. Ima terasu, tuš, kadu, toalet, bademantil, fen, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 2 restorana, spa centar, bazen sa toboganom, bar na bazenu i butik. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: snorkling, akva aerobik, joga, fintes, teretana, fudbal i odbojka na pesku
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana čamac, katamaran, jedrenje na dasci, kitesurfing, jet ski, parasailing i ronjenje

Usluga

Noćenje sa doručkom (sva pića se doplaćuju)
Polupansion: doručak, večera i popust u à la carte restoranu (sva pića se doplaćuju)
Pun pansion: doručak, ručak, večera i popust u à la carte restoranu (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića i popust u à la carte restoranu
All Inclusive Plus: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, popust u à la carte restoranu, premium izbor pića, maldivski čaj jednom po boravku, 30% popusta na obroke u samoj vili, penušava kupka i vino jednom po boravku i oproštajni poklon. Za boravak od 5 i više noći dodatno šiša u restoranu, mini-bar jednokratno, kredit od 100$ za spa centar i usluga pranja veša (7 komada). Za boravak od 7 i više noći dodatno doručak u vili, usluga pranja veša (10 komada) i jedan izlet

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.