Heritage Awali Golf Resort & Spa 5

Nalazi se na peščanoj plaži na južnoj obali. Na samo nekoliko minuta hoda je Bel Ombre. Glavni grad Port Louis udaljen je oko 50 kilometara. Aerodrom Mahebourg udaljena je oko 35 kilometara.

Kompleks je smešten na 2500 hektara pored sestrinskog hotela Heritage Le Telfair. Gostima su na raspolaganju dvanaest restorana koliko oba hotela imaju, golf teren, „C-Beach Club“ i idiličan „Chateau de Bel Ombre“ koji se nalaze u neposrednoj blizini, tri bara, tri bazena, butik, frizerski salon i besplatan bežični internec u celom kompleksu.

Deluxe Gardenview – veličine oko 52m2, (91). U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, tušem, WC, fen, bade mantil, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za čaj i kafu, espreso, sef i balkon ili terasa sa pogledom na baštu.
Deluxe Seaview – veličine oko 52m2, opremljene kao Deluxe Gardenview sa pogledom na more.
Deluxe Beachfront – veličine oko 52m2, opremjene kao Deluxe Seaview, u prvom redu do plaže.
Senior Suite Seaview – veličine oko 100m2, opremjene kao Deluxe Beachfront, veće i kvalitetnije.

Mladenci dobijaju flašu šampanjca, činiju sa vocem i ručak po osobi kod rezervacije polupansiona.

Bogat švedski sto za doručak i za večeru švedski sto ili meni. Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno je uračunat meni za ručak. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Lepota i zdravlje
Nezaboravno opuštanje u spa centaru „Seven Colours Spa“.
Uključeno: sauna i parno kupatilo.

Sport
Uključeno: jedrenje na dasci, brod sa staklenim dnom, snorkling, kajak, fitness centar, odbojka na plaži, tri teniska terena sa reflektorima, stoni tenis i joga.
Uz doplatu: golf, kitesurfing, ronjenje, pecanje na pučini, oprema za tenis.