Heritance Ayurveda Maha Gedara 4

Nalazi se irektno na dugoj peščanoj plaži Beruwela. Centar obližnjeg mesta udaljen je oko 2 kilometra. Aerodrom Kolombo nalazi se na udaljenosti od oko 90 kilometara, odnosno oko 3 sata vožnje.

Ceo kompleks posvećen je autentičnoj ajurvedi. Gostima su na raspolaganju ajurvedska jela koja se pripremaju pod nadzorom lekara, a služe se u glavnom restoranu, veliki bazen, bar sa sokovima, biblioteka, besplatan Wi-Fi, prodavnica suvenira i zanatski odeljak.

Deluxe – veličine oko 40m² (64), smeštene su u prizemlju ili na 1. spratu, lepo uređene. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem, WC, bade mantil, fen, telefon, TV, mini bar, sef, klima urađaj, plafonski ventilator, aparat za kafu i čaj i balkon ili terasa sa pogledom na more ili baštu.
Superior Deluxe – veličine oko 40m² (48), opremljene kao Deluxe, smeštena na 3. ili 4. spratu.
Premium – veličine oko 40m² (22), opremljene kao Superior Deluxe, kvalitetnije i romantičnije uređene: krevet je u sredini sobe, okrenut prema velikom prozoru i direktno gleda na Indijski okean.

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina, korpu sa voćem i cveće na dolasku. Važi do 6 meseci nakon venčanja.

Uključen je doručak na bazi švedskog stola.
Kod rezervacija polupansiona dodatno večeru.
Kod rezervacije punog pansiona i all inclusive-a, dodatno ručak i večera u “Cafe C”.

Sport
Uračunato: fitnes centar, joga, meditacija.

Lepota i zdravlje
Pored ajurvedskog punog pansiona uračunati su i tretmani Panchakarma. Možete na licu mesta da izaberete tretman podmlađivanja i rehabilitacije (min. 6 dana) ili tretman čiji je fokus upravljanje stresom ili regulisanje telesne težine (svaki u trajanju od 14 dana). Trajanje je oko 1,5 do 2 sata dnevno. Na početku lečenja, bićete konsultovani od strane ajurveda doktora koji će odrediti vaš tip ajurvede i druge karakteristike.

Zabava
Povremeno večernja zabava.

Dobro je znati
U hotelu se ne služi alkohol.