Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa 5*

Hotel

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa 5* nalazi se direktno na plaži na ostrvu Silhouette. Hotel pruža privatnost, komfor u luksuznim i prostranim vilama, kao i visokokvalitetnu uslugu za medeni mesec.

Sobe

King Garden Villa: 81-90 m², vila na strani vrta. Ima terasu, tuš, kadu, spoljni tuš, bademantil, fen, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, kuvalo za kafu/ čaj i espreso mašinu.

King Beachfront Villa: 101-120 m², vila na plaži sa pogledom na more. Ima terasu, tuš, kadu, spoljni tuš, bademantil, fen, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, kuvalo za kafu/ čaj i espreso mašinu.

King Sanctuary Pool Villa: 151-200 m², vila sa privatnim bazenom na strani vrta. Ima terasu, tuš, kadu, spoljni tuš, bademantil, fen, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, kuvalo za kafu/ čaj i espreso mašinu.

King Deluxe Beachfront Pool Villa: 151-200 m², vila sa privatnim bazenom i pogledom na more. Ima terasu, tuš, kadu, spoljni tuš, bademantil, fen, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, kuvalo za kafu/ čaj i espreso mašinu.

King Beachfront Villa with Plunge Pool: 101-120 m², vila na plaži sa privatnim bazenom i pogledom na more. Ima terasu, tuš, kadu, spoljni tuš, bademantil, fen, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, kuvalo za kafu/ čaj i espreso mašinu.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 7 à la carte restorana, 1 buffet restotran, bazen, bar i spa centar. WiFi je dostupan u kompleksu i sobama.
Uračunate aktivnosti: bilijar, mini-golf, teretana, tenis, stoni tenis i padel; spa usluge: đakuzi, tursko kupatilo i sauna
Uz doplatu: hiking, joga, kajak, pecanje, snorkling, ronjenje, iznajmljivanje bicikla i izleti brodićem

Usluga

Noćenje sa doručkom
Polupansion: doručak i večera (sva pića se doplaćuju)
Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju dekoraciju sobe, tortu i flašu penušavog vina po dolasku; jednu večeru u baru na plaži sa uključenom flašom vina, romantičnu kupku u vili 20% popusta na spa tretmane.  Važi za minimalan boravak od 3 noći do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.