Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa 5*

Hotel

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa 5* nalazi se direktno na plaži na ostrvu Silhouette. Hotel pruža privatnost, komfor u luksuznim i prostranim vilama, kao i visokokvalitetnu uslugu za medeni mesec.

Sobe

King Garden Villa: 81-90 m², vila na strani vrta. Ima terasu, tuš, kadu, spoljni tuš, bademantil, fen, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, kuvalo za kafu/ čaj i espreso mašinu.

King Beachfront Villa: 101-120 m², vila na plaži sa pogledom na more. Ima terasu, tuš, kadu, spoljni tuš, bademantil, fen, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, kuvalo za kafu/ čaj i espreso mašinu.

King Sanctuary Pool Villa: 151-200 m², vila sa privatnim bazenom na strani vrta. Ima terasu, tuš, kadu, spoljni tuš, bademantil, fen, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, kuvalo za kafu/ čaj i espreso mašinu.

King Deluxe Beachfront Pool Villa: 151-200 m², vila sa privatnim bazenom i pogledom na more. Ima terasu, tuš, kadu, spoljni tuš, bademantil, fen, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, kuvalo za kafu/ čaj i espreso mašinu.

King Beachfront Villa with Plunge Pool: 101-120 m², vila na plaži sa privatnim bazenom i pogledom na more. Ima terasu, tuš, kadu, spoljni tuš, bademantil, fen, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, kuvalo za kafu/ čaj i espreso mašinu.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 7 à la carte restorana, 1 buffet restotran, bazen, bar i spa centar. WiFi je dostupan u kompleksu i sobama.
Uračunate aktivnosti: bilijar, mini-golf, teretana, tenis, stoni tenis i padel; spa usluge: đakuzi, tursko kupatilo i sauna
Uz doplatu: hiking, joga, kajak, pecanje, snorkling, ronjenje, iznajmljivanje bicikla i izleti brodićem

Usluga

Noćenje sa doručkom
Polupansion: doručak i večera (sva pića se doplaćuju)
Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju dekoraciju sobe, tortu i flašu penušavog vina po dolasku; jednu večeru u baru na plaži sa uključenom flašom vina, romantičnu kupku u vili 20% popusta na spa tretmane.  Važi za minimalan boravak od 3 noći do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Sejšeli

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.