Hilton Mauritius Resort & Spa 5*

Nalazi se na zapadnoj obali, direktno na jednoj od najdužih plaža na ostrvu. Popularno mesto Flic en Flac udaljen je oko 5 kilometara, a aerodrom Mahebourg udaljen je oko 50 kiometara.

Prelepi resort ima veliku ponudu sportova i idealan je kako aktivan odmor tako i za opuštajući. Gostima su na raspolaganju tri restorana sa tajlanskom i mediteranskom kuhinjom, glavni restoran “La Pomme d’Amour” i a-la-carte restoran “Ginger Thai” koji pozivaju na uživanje u kulinarskim specijalitetima, u toku podneva možete uživati u lakim jelima i gurmanskoj kuhinji u restoranu ”Les Coquillages”, izvanredna ponuda i barova: na plaži “,Aqua Bar” i bar sa klavirom “Vista”, bazen za odrasle, bazen za decu, frizerski salon, radnje i besplatan bežični internet u celom kompleksu.

Deluxe – veličine oko 43m2 (75), uređene u mauricijskom stilu, toplog ambijenta koje pružaju drveni detalji. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, tušem, WC, fen, bade mantil, TV, DVD uređaj, telefon, klima uređaj, ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj, espresso aparat, sef, besplatan pristup internetu i balkon ili terasu sa pogledom na more.
Grand Deluxe – veličine oko 43m2 (100), opremljene kao Deluxe, kvalitetnije uređene, sa pogledom na more.
Beachfront Junior Suite – veličine oko 61m2 (8), premljene kao Deluxe, luksuznije, sa odvojenim delom za sedenje i uslugom batlera, nalaze se na plaži.
Family Suite – veličine oko 92m2 (4), premljene kao Beachfront Junior Suite, veće, sa odvojenim dnevnim boravkom, sa pogledom na more.
Beachfront Family Suite – veličine oko 105m2 (4), premljene kao Family Suite, dodatno sa terasom i direktnim pristupom moru.

Mladenci po dolasku u hotel dobijaju polo majicu i pareo, voće, flašu šampanjca i romantičnu večeru. Za boravak od 7 noći ili više, gosti dobijaju 45-minutnu masažu po osobi / boravku (10h-15h). Minimalni boravak 4 noći. Važi do 12 meseci posle venčanja ili 6 meseci pre / posle godišnjice. Deca dozvoljena.

Bogat doručak na bazi švedskog stola u restoranu „Le Marche” i za večeru „Dine Around” koncept ili švedski sto u „Le Marche“ ili a-la-carte večera u restoranima „Chopsticks“ ili „Sapori“. U restoranima „Hasu“ i „Tides“ mogući obroci uz doplatu.
Uz rezervaciju punog pansiona i all inclusivea, dodatno za ručak označena jela u a-la-carte restoranima „Sapori“ ili „Chopsticks“.

Sport
Uključeno: fitness centar, joga, dva teniska terena sa osvetljenjem, jedrenje na dasci, snorkling, čamac sa staklenim dnom, kajak, pedalina, odbojka, boćanje i stoni tenis.
Uz doplatu: ronjenje (PADI), pecanje na pučini, golf teren sa 18 rupa ”Le Tamaraina” (Par 72).

Lepota i zdravlje
Jedan od najlepsih wellness centara na Mauricijusu “The Spa”, opustiće vas od glave do pete.
Uključeno: sauna, parno kupatilo, hamam, djakuzi.
Uz doplatu: masaže i razni kozmetički tretmani.

Lepota i zdravlje
Ekskluzivan „Cinq Mondes Spa“ sa visokokvalitetnim proizvodima.

Dodatno uključeno
Pri ranijem dolasku gosti dobijaju doručak.