Hilton Northolme Resort & Spa 5+*

Hotel

Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa 5+* odiše aurom mira i topline. Sa fantastičnim okruženjem i spektakularnim pogledom, savršeno je mesto za one koji žele potpuno opuštanje. Hotel je samo za goste starije od 13 godina.

Sobe

King Sunset Villa: 81-90m², ima pogled na more, terasu, tuš, hidromasažnu kadu, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj, espreso mašinu i 24h poslugu u sobi.

King Oceanview Villa: 81-90m², ima pogled na more, terasu, tuš, hidromasažnu kadu, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj, espreso mašinu i 24h poslugu u sobi.

King Premium Oceanfront Villa: 81-90m², ima pogled na more, terasu, tuš, hidromasažnu kadu, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj, espreso mašinu i 24h poslugu u sobi.

King Grand Ocean View Pool Villa: 121-150m², ima privatan bazen, pogled na more, terasu, tuš, hidromasažnu kadu, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj, espreso mašinu i 24h poslugu u sobi.

Two Bedroom Northolme Pool Villa: >200m², vila sa privatnim bazenom sa pogledom na more. Ima 2 odvojene spavaće sobe, 2 kupatila, terasu, tuš, hidromasažnu kadu, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj, espreso mašinu i 24h poslugu u sobi.

Signature Grand Ocean Pool Villa: 121-150m², vila sa privatnim bazenom i pogledom na more. Ima terasu, tuš, hidromasažnu kadu, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj, espreso mašinu i 24h poslugu u sobi.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 2 à la carte restorana, 1 buffet restoran, infinity bazen, bar, spa centar, suvenirnicu, kiosk i čitaonicu. WiFi je dostupan u kompleksu i sobama.
Uračunate aktivnosti: parno kupatilo, kajak, snorkling, veslanje na dasci, teretana i bilijar
Uz doplatu: joga, skijanje na vodi, katamaran, jet ski i parasailing

Usluga

Noćenje sa doručkom
Polupansion: doručak i večera
Pun pansion: doručak, ručak i večera

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju kolače, flašu penušavog vina, poklon, roamantična dekoracija sobe, 20% popusta na spa tretmane i romantičan piknik na plaži. Važi za minimalan boravak od 3 noći do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.