Hilton Northolme Resort & Spa 5+*

Hotel

Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa 5+* odiše aurom mira i topline. Sa fantastičnim okruženjem i spektakularnim pogledom, savršeno je mesto za one koji žele potpuno opuštanje. Hotel je samo za goste starije od 13 godina.

Sobe

King Sunset Villa: 81-90m², ima pogled na more, terasu, tuš, hidromasažnu kadu, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj, espreso mašinu i 24h poslugu u sobi.

King Oceanview Villa: 81-90m², ima pogled na more, terasu, tuš, hidromasažnu kadu, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj, espreso mašinu i 24h poslugu u sobi.

King Premium Oceanfront Villa: 81-90m², ima pogled na more, terasu, tuš, hidromasažnu kadu, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj, espreso mašinu i 24h poslugu u sobi.

King Grand Ocean View Pool Villa: 121-150m², ima privatan bazen, pogled na more, terasu, tuš, hidromasažnu kadu, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj, espreso mašinu i 24h poslugu u sobi.

Two Bedroom Northolme Pool Villa: >200m², vila sa privatnim bazenom sa pogledom na more. Ima 2 odvojene spavaće sobe, 2 kupatila, terasu, tuš, hidromasažnu kadu, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj, espreso mašinu i 24h poslugu u sobi.

Signature Grand Ocean Pool Villa: 121-150m², vila sa privatnim bazenom i pogledom na more. Ima terasu, tuš, hidromasažnu kadu, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, mini-bar (uz doplatu), sef, peglu i dasku za peglanje, TV, DVD plejer, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj, espreso mašinu i 24h poslugu u sobi.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 2 à la carte restorana, 1 buffet restoran, infinity bazen, bar, spa centar, suvenirnicu, kiosk i čitaonicu. WiFi je dostupan u kompleksu i sobama.
Uračunate aktivnosti: parno kupatilo, kajak, snorkling, veslanje na dasci, teretana i bilijar
Uz doplatu: joga, skijanje na vodi, katamaran, jet ski i parasailing

Usluga

Noćenje sa doručkom
Polupansion: doručak i večera
Pun pansion: doručak, ručak i večera

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju kolače, flašu penušavog vina, poklon, roamantična dekoracija sobe, 20% popusta na spa tretmane i romantičan piknik na plaži. Važi za minimalan boravak od 3 noći do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Sejšeli

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.