Holiday Inn Resort Kandooma 4+

Ostrvo Kandooma (310 metara x 260 metara) se može prepešačiti za oko samo 20 minuta. Aerodrom Male je udaljen oko 35 kilometara, oko 40 minuta vožnje gliserom.

Rizort je namenjen porodicama, a opremljen je u modernom stilu. Za raznovrsnost ishrane brinu se, pored glavnog restorana „Kandooma Cafe“ (zapadna, japanska, azijatska kuhinja), dodatno još i ostali a-la-carte restorani. „The kitchen“ sa otvorenim studiom za kuvanje mediteranskih i azijatskih jela. „Deck“ u kojem gosti mogu piti koktel i uživati u pogledu na zalazak sunca. Tu su još i „Bokkuraa Coffee Club“, „Kandooma Lounge“ kao i „Pool bar“. Specifičan je „Villa BBQ“, u kojoj gosti mogu sami spremati roštilj. Ostali saržaj hotela čine bazen sa đakuzijem, odvojeni bazen za decu, ležaljke na bazenu i plaži, radnja, čitaonica sa internetom (30 minuta besplatno), beplatan WiFi internet, lekarska ordinacija i čuvanje dece.

Garten Villa – veličine oko 48m2 (16), nešto udaljeniji od plaže, bungalow sa dve smeštajne jedinice, svetli i prijatno uređeni sa diskretnim bojama i drvenim podom, kupatilo sa tušem/ WC i dodatno sa spoljnjim tušem, fen, bade mantil, TV, radio, iPod station, telefon, besplatan internet, klima uređaj, minibar, aparat za kafu/ čaj, aparat za ceđenje pomorandži, dnevno sveže pomorandže i voda u sobi, sef, veranda sa mrežama za leškarenje i privatnom baštom.
Beach Villa – veličine oko 48m2 (44), opremljene kao Garten Villa, zasebne, direktno na plaži, sa verandom ka morskoj strani.
Beach House – veličine oko 71m2 (74), opremljene kao Beach Villa, sa odvojenim dnevnim i spavaćim prostorom. Dodatno spavaća soba sa balkonom na 1. spratu, otvoreni dnevni prostor sa delom za odmaranje i spoljnim tušem, koji se prostire sve do plaže, pogled na more.
Water villa – veličine oko 85m2 (14), opremljene kao Beach Villa, izgrađene na stubovima iznad vode, sa spoljnom kadom, balkonom, terasom za sunčanje sa hemokom, iznad lagune i sa direktnim prilazom moru.

Mladenci dobijaju flašu vina i korpu sa voćem u sobi po dolasku. (važi do max. 6 meseci nakon venčanja)

Zabava
Povremeno zabavni program, bioskop pod zvezdama, logorska vatra.
Uz doplatu: snorkling i izleti.

Sport
Uračunato: fitness centar, odbojka na plaži, fudbal, kriket na plaži.
Uz doplatu: windsurfing, katamaran, kajak, noćno pecanje.

Deca
Dečiji klub za decu 4 – 12 godina, dnevno otvoren od 10 do 18 časova.

Ronjenje
Mnogobrojne ronilačke i snorkling mogućnosti u blizini. PADI škola za ronjenje, kursevi ronjenja i oprema uz doplatu, oprema za snorkling uračunata.

Lepota i zdravlje
Spa nudi veliki izbor terapeutskih masaža i tretmana, sa 5 prostorija predviđenih za ove svrhe.
Uračunato: jakuzzi.
Uz doplatu: masaže, tretmani.