Holiday Inn Resort Phuket 4+

Nalazi se preko puta plaže Patong. Centar Patonga sa brojnim restoranima i mestima za zabavu nalaze se u neposrednoj blizini. Aerodrom Puket nalazi se na udaljenosti od oko 45 kilometara.

Prostran hotel sa četrnaest smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju dva bazena, dečiji bazen, hidromasažna kada i bar pored bazena, restoran “Garden Cafe” i “The Seafood Restaurant” sa predivnim pogledom na more u kome se služe internacionalna jela i plodovi mora, klub za decu i besplatan bežični internet.

Superior – veličine oko 34m², nalaze se u glavnom krilu. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, WC, fen, DVD plejer, telefon, TV, bežični pristup internetu, klima uređaj, sefom, mini bar, aparatom za kafu/čaj i balkon.
Studio – veličine oko 42m², nalaze se u Busakorn krilu. Opremljene kao Superior, sa modernim nameštajem, sa tušem (umesto kadom), TV-om i DVD plejerom.
Villa Pool View – veličine od 50 do 55m², opremljene kao Studio, dodatno imaju privatni bazen dostupan samo gostima vila, nalaze se na prvom spratu sa pogledom na bazen.
Villa Pool – veličine od 50 do 55m², opremljene kao Studio, nalazi se u prizemlju sa izlazom na bazen i privatnom terasom.

Mladenci dobijaju voće, cveće i dekoraciju u subi i 15% popusta na hranu u restoranu.

Američki doručak na bazi švedskog stola.

Sport
Uključeno: fitnes centar.