Grand Hyatt Dubai 5

Nalazi se u centru Dubaija, na oko dva kilometara od Dubai Zaliva. Aerodrom je na udaljenosti od oko pet kilometara. Hotelski autobus svakodnevno goste prevozi do plaže Kite Beach. 

Komforni hotel prve klase i impozantne arhitekture. Smešten je u lepo uređenom parku veličine oko 37 hektara. Ukupno ima trinaest restorana, od toga Andiamo sa italijanskim specijalitetima, Manhattan Grill,  Awtar sa libanskom kuhinjom, džez-bar, Panini, kombinacija bara i radnje sa delikatesima. Takođe poseduje jedan od najvećih kompleksa bazena u gradu sa odvojenim dečjim bazenom sa vodenim toboganima. U Ahasees Spa and Club možete se opustiti uz brojne masaže i tretmane (uz doplatu). Hotelu pripada i dečji klub (5-12 godina), bar na bazenu, zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi, Wi-Fi u lobiju.

Grand Room: – veličine oko 39m², elegantno uređene, u svom sastavu imaju kupatilo/WC, odvojeni tuš, fen, bade-mantil, papuče, TV, telefon, Wi-Fi, klimu, mini bar, aparat za kafu i sef.
Creek Room: – veličine oko 44m², opremljene kao Grand Room, sa pogledom na Zaliv.
Club Creek: – veličine oko 44m², opremljene kao Creek Room. Uračunate Grand Club Lounge usluge: check-in i check-out u Club Lounge-u, kontinentalni doručak, osveženja tokom dana, uveče odabrana alkoholna pića i kanapei.

///

Bogat švedski sto za doručak.
Kod rezervacije polupansiona ručak i večera sa menija u raznim restoranima.

Sport
Uključeno: fitnes centar, četiri teniska terena i džoging staza.

Dodatno
Svakodnevno mineralna voda u sobi.