Hudson Hotel 4

Ovaj butik hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, na pet minuta hoda od Central parka i stanice metroa Columbus Circle. Gostima su na raspolaganju unutrašnji vrt u foajeu sa drvećem i zidovima obraslim bršljanom, restoran sa bogatim izborom jela, usluga konsijerža i fitnes centar. Udaljen 20 minuta hoda od Tajms skvera. Do Muzeja moderne umetnosti se može stići pešice za 15 minuta.

Gosti se mogu opustiti uz partiju bilijara, čitati knjigu u biblioteci ili kontaktirati sa porodicom i prijateljima putem računara u poslovnom centru. Tokom letnjih meseci, krovna terasa predstavlja pogodno mesto za uživanje u pogledu na grad i na reku Hadson. Pivnica Hudson Common nudi veliki izbor piva nezavisnih proizvođača i specijalizovana je za pripremu klasičnih američkih jela, kao što su hamburgeri. Specijalni kokteli su takođe na raspolaganju. Odličan izbor za putnike koje zanimaju razgledanje grada, pozorište i zabava.

Sve sobe hotela u svom sastavu imaju flat-screen TV sa kablovskim kanalima i nude poslugu u sobi. Takođe se u sobama mogu naručiti i spa usluge.