Iberostar Rose Hall Suites 5

Nalazi se direktno na prelepoj plaži Rose Hall. Na oko 25 kilometara od Montego Bay-a. aerodrom Montego Bay je na oko 20 kilometara

Resort se nalazi u Iberostar kompleksu i impresionira svojom prelepom arhitekturom sa kolonijalnim elementima. Ima šest restorana sa odličnim kuhinjama (meksički, mediteranski…). Kokteli i ostala pića mogu da se dobiju u šest različitih barova. U bašti se nalazi veliki bazenski deo sa dva bazena, đakuzijem i lazy river-om. Ležaljke, suncobrani i peškiri na bazenu i na plaži su uračunati. Osim tog sadržaja, hotel ima i različite radnje, spa, biblioteku, internet kafe (dodatno se naplaćuje) i frizerski salon.

Junior Suite: oko 45 m², moderne sa delom za sedenje. Imaju kupatilo sa kadom, odvojen tuš i WC, fen, bade mantil, TV (ravan ekran) sa DVD plejerom, radio, telefon, peglu, klimu, fen, mini bar, aparat za kafu i čaj, sef, balkon ili terasu sa pogledom na baštu.

Junior Suite Sea View – oko 45 m², isto kao Junior Suite sa pogledom na more.
Junior Suite Ocean Front – oko 45 m², isto kao Junior Suite Sea View, direktno pored mora.

Mladenci dobijaju korpu voća i flašu ruma po dolasku u hotel. Minimum boravka je 7 noći. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Obavezno dostaviti venčani list hotelu

All inclusive
Svi obroci (švedski sto i a la carte – neophodna rezervacija za a la carte), 24 sata snekovi i pića (internacionalna pića, lokalna pića i domaće vino), 24 sata usluga u sobi, mini bar sa bezalkoholnim pićima i pivom.

Zabava
Različiti dnevni i večernji zabavni program, živa muzika i noćni klub (iznad 18 godina).

Sport
Uključeno: teretana, tri osvetljena terena, streličarstvo, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, bilijar/snuker, časovi plesa, fudbal, uvodni čas ronjenja u bazenu.
Neophodna rezervacija: katamaran, kajak, jedrenje na dasci, gnjurenje.
Dodatno: parasejling, ronjenje, časovi tenisa, jahanje konja. Gold teren se nalazi na 2 kilometara.

Deca
Mini club (od 4 do 12 godina)

Dodatno uključeno
Svi sadržaji i restorani u komšijskom hotelu Iberostal Rose Hall Beach.

Hoteli Jamajka

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.