Iberostar Selection Bávaro Suites 5*

Hotel

Iberostar Selection Bávaro Suites 5* je luksuzan rizort na plaži koji se odlikuje raznolikošću. Bilo da vas zanima kulinarski svet, spa iskustvo, sport, zabava ili vrhunski program za decu i tinejdžere, ovde ćete naći sve što je potrebno za savršen odmor. Bogata kulinarska ponuda čeka vas u nekoliko specijaliziranih restorana.

Sobe

Junior Suite: 41-45m², ima pogled na vrt, terasu, peškire i posteljinu od 100% organskog pamuka, kupatilo, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klimu, minibar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV i aparat za kafu.

Junior Suite Tropical View: 41-45m², ima pogled na vrt, terasu, peškire i posteljinu od 100% organskog pamuka, kupatilo, tuš ili kadu, toalet, bademantil, fen za kosu, klimu, minibar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV i aparat za kafu.

Junior Suite Spa: 41-45m², ima pogled na vrt, terasu, peškire i posteljinu od 100% organskog pamuka, kupatilo, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klimu, minibar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, aparat za kafu i popust na spa tretmane.

Junior Suite Pool Access: 41-45m², ima direktan izlaz na bazen, terasu, peškire i posteljinu od 100% organskog pamuka, kupatilo, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klimu, minibar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV i aparat za kafu.

Junior Suite Near Beach: 41-45m², blizu plaže; ima terasu, peškire i posteljinu od 100% organskog pamuka, kupatilo, tuš ili kadu, toalet, bademantil, fen za kosu, klimu, minibar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV i aparat za kafu.

Junior Suite Near Pool: 41-45m², blizu bazena; ima terasu, peškire i posteljinu od 100% organskog pamuka, kupatilo, tuš ili kadu, toalet, bademantil, fen za kosu, klimu, minibar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV i aparat za kafu.

Two Bedroom Family Junior Suite: 81-90m², ima pogled na vrt, terasu, 2 odvojene spavaće sobe, peškire i posteljinu od 100% organskog pamuka, 2 kupatila, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klimu, minibar, sef, dasku za peglanje i peglu, 2 televizora i aparat za kafu.

Junior Suite Ocean Front: 41-45m², na strani mora; ima terasu, peškire i posteljinu od 100% organskog pamuka, kupatilo, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klimu, minibar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV i aparat za kafu.

Penthouse Suite Ocean Front: 81-90m², ima pogled na more, terasu, peškire i posteljinu od 100% organskog pamuka, odvojenu spavaću sobu, odvojenu dnevnu sobu, 2 kupatila, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klimu, minibar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, kuhinju i aparat za kafu.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 6 à la carte restorana, 2 buffet restorana, café, 6 barova, 2 bazena, diskoteku i kazino (18+) i minimarket.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, fudbal, teretana, akva aerobik i stoni tenis
Uz doplatu: katamaran, kanu, kajak, snorkling, golf, tenis i bilijar

Usluga u Iberostar Selection Bávaro Suites

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, večera u à la carte restoranu, internacionalna pića i minibar

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju penušavog vina, poklon, romantičnu večeru, 20% popusta na spa tretmane, rani check in i kasni check out (u zavisnosti od raspoloživosti). Važi za minimalan boravak od 3 noći do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Dominikana

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.