Impiana Resort Patong 4+

Nalazi se direktno na plaži Patong. Za razliku od većine hotela na Patong plaži ovaj kompleks ne razdvaja ulica od plaže. Centar sa mnogobrojnim prodavnicama, restoranima i barovima nalazi se na samo par minuta hoda. Aerodrom Puket nalazi se na udaljenosti od oko 45 kilometara.

Kompleks bungalova raspoređenih u nizove izgrađeni su u tajlandskom stilu. Gostima su na raspolaganju otvoreni lobi, bar, tri restorana koji služe tajlandska i internacionalna jela: restoran “Sala Bua” koji nudi prelep ambijent i veliku terasu na plaži i bašti, “3 Spices” sa pogledom na slikovitu obalu, “The Bistro” koji nudi lagane obroke, bazen sa odvojenim dečijim bazenom na kome se možete opustiti na ležaljkama u hladu suncobrana, a koji se nalazi u blizini plaže i pristup bežičnom internetu u celom kompleksu.

Superior Garden View – veličine oko 29m2, uređene u tajlandskom stilu. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom i WC-om, fen, bade mantil, papuče, TV, telefon, klima uređaj, peglu (na zahtev), mini bar, ventilator, sef, aparat za kafu/čaj i terasu sa pogledom na baštu.
Superior Sea View – veličine oko 29m2, opremljene kao Superior Garden View, sa ograničenim pogledom na more.
Deluxe Sea View – veličine oko 37m2, opremljene kao Superior Sea View, prostranije i samo bazenom odvojene od plaže.

Mladenci dobijaju piće dobrodošlice, korpu sa voćem i dekorisanu sobu.

Bogat doručak na bazi švedskog stola.
Uz rezervaciju polupansiona, dodatno ručak (meni) ili večera (meni ili švedski sto).
Uz rezervaciju punog pansiona, dodatno ručak i večera.
Obavezna doplata za svečanu večeru 31.12

Uz doplatu: na javnoj plaži su u ponudi razni sportovi na vodi.