Innahura Maldives Resort 4*

Hotel se trenutno renovira.

Hotel

Innahura 4* je jedan od najtraženijih hotela iz naše ponude za Maldive. Ima predivne, dugačke plaže od belog peska koje su okružene bujnom vegetacijom. Hotel u ponudi ima bungalove na plaži koji su uređeni u modernom tropskom stilu, a nalaze se na strani izlaska i zalaska sunca. Transfer do ostrva se obavlja hidroavionom, što će vam pružiti poseban doživljaj Maldiva iz vazduha. Veličina ostrva je 600 x 180 m. Od aerodroma u Maleu udaljen je oko 40 minuta vožnje hidroavionom.

Sobe

Sunrise Beach Bungalow: 71-80m², nalazi se na plaži na strani izlaska sunca. Ima terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, Wifi i ketler za kafu/ čaj.

Sunset Beach Bungalow: 71-80m², nalazi se na plaži na strani zalaska sunca. Ima terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, Wifi i ketler za kafu/ čaj.

Two Bedroom Bungalow: 151-200m², nalazi se na plaži i ima dve spavaće sobe koje su povezane unutrašnjim vratima. Ima terasu, dva poluotvorena kupatila, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, Wifi i ketler za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 1 buffet restoran, dva bara, bazen, spa centar, suvenirnicu, butik i biblioteku. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, teretana, bilijar, pikado, tenis, stoni tenis, badminton, fudbal, stoni fudbal i boćanje
Uz doplatu: skijanje na vodi, katamaran, deep sea fishing, kajak, jedrenje na dasci, kite surfing, džet ski, snorkling, veslanje na dasci i ronjenje

Usluga

Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića i mini-bar

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu penušavog vina i tanjir voća. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.


Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.