Innahura Maldives Resort 4*

Hotel

Innahura 4* je jedan od najtraženijih hotela iz naše ponude za Maldive. Ima predivne, dugačke plaže od belog peska koje su okružene bujnom vegetacijom. Hotel u ponudi ima bungalove na plaži koji su uređeni u modernom tropskom stilu, a nalaze se na strani izlaska i zalaska sunca. Transfer do ostrva se obavlja hidroavionom, što će vam pružiti poseban doživljaj Maldiva iz vazduha. Veličina ostrva je 600 x 180 m. Od aerodroma u Maleu udaljen je oko 40 minuta vožnje hidroavionom.

Sobe

Sunrise Beach Bungalow: 71-80m², nalazi se na plaži na strani izlaska sunca. Ima terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, Wifi i ketler za kafu/ čaj.

Sunset Beach Bungalow: 71-80m², nalazi se na plaži na strani zalaska sunca. Ima terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, Wifi i ketler za kafu/ čaj.

Two Bedroom Bungalow: 151-200m², nalazi se na plaži i ima dve spavaće sobe koje su povezane unutrašnjim vratima. Ima terasu, dva poluotvorena kupatila, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, Wifi i ketler za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 1 buffet restoran, dva bara, bazen, spa centar, suvenirnicu, butik i biblioteku. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, teretana, bilijar, pikado, tenis, stoni tenis, badminton, fudbal, stoni fudbal i boćanje
Uz doplatu: skijanje na vodi, katamaran, deep sea fishing, kajak, jedrenje na dasci, kite surfing, džet ski, snorkling, veslanje na dasci i ronjenje

Usluga

Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića i mini-bar

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu penušavog vina i tanjir voća. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.