InterContinental Moorea Resort & Spa 4

Nalazi se na severo-zapadu Mooree. Netaknuti koralni greben i plaže se prostiru severno od rizorta, dok su južno brdoviti predeli sa džunglom. Udaljen je od Kukovog zaliva oko 15 km, od malog ostrvskog aerodroma oko 25 km, do sela Vai’are oko 30 km trajektom.

Hotel se nalazi direktno na plaži, a brodovi su najbolji vid prevoza da se istraži laguna, tako da hotel poseduje svoje malo “pristanište” za brodove. Hotelski kompleks se sastoji od nekoliko zgrada izgrađenih u tropskom stilu, sa karakterističnim šiljatim krovovima napravljenih od palminog drveća. U hotelu se nalazi i butik i suvenirnica, internet pristup u sobama i centralnom delu kompleksa, dva bazena, Helene spa.

140 soba, uključujući i sobe i apartmane i glavnoj zgradi, kao i bungalove iznad vode.

Možemo uneti napomenu za medeni  mesec

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in

Wellness: Uključeno: whirlpool kada, sauna, parno kupatilo. Uz doplatu: spa i masaže

Sport & zabava: Uključeno: teretana, kajak, snorkling. Nije uključeno: joga, jetski, tenis, iznajmljivanje bicikla, ronjenje.