Iskustvo Catalonia Bavaro Beach 4+* Dominikana

Iskustvo Catalonia Bavaro Beach 4+* Dominikana

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu Catalonia Bavaro Beach 4+* na Dominikani. Ukoliko i vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

Prije svega želimo vam se zahvaliti na super organizaciji putovanja. Putovanje je proteklo sjajno i vratili smo se puni pozitivnih dojmova.  Svakako se veselimo nekom idućem putovanju sa vašom agencijom.

Prije svega njihova kultura i naćin života jako nas se dojmio. Animatori su divni i vrlo prijateljski nastrojeni… Ono što je bio minus putovanja je što su bili u toku radovi, jedan dio resorta se preuređivao uključujući i veći dio bazena. Međutim resort Catalonia Bavaro Beach 4+* je stvarno ogroman i to se nije niti osjetilo jer je naša soba bila na drugoj strani. Jedino što je bio mali dio bazena dostupan, tako da smo većinu vremena provodili na plaži koja je doista divna.

Što se tiče izleta oduševio nas je Vip Saona Island, to je definitivno bio vrhunac putovanja. Izlet je bio savršeno organiziran putem vašeg turoperatora. More je kristalno čisto, plavetnilo kao iz bajke doslovno smo imali osjećaj da smo u raju. Posjetili smo i monkeyland i naučuli nešto više o njihovoj kulturi, isprobali kakao, kavu i njihovo tradicionalno piće mamahvanu. Najuzbudljiviji dio izleta su bili upravo majmuni koji su izrazito zabavni, svojeglavi i prijateljski nastrojeni.

Sve u svemu putovanje je bilo predivno i već sada se veselimo nekoj idućoj avanturi na nekoj novoj destinaciji. Hvala vam još jednom na svemu, veselimo se budućoj suradnji.