Iskustvo Iberostar Playa Alameda 4+* Kuba

Iskustvo Iberostar Playa Alameda 4+* Kuba

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu Iberostar Playa Alameda 4+* u  Varaderu. Ukoliko i vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

Iberostar Playa Alameda

Imamo predivne utiske sa Kube. Let iz BG za Frankfurt bio je vrlo lagan, nismo više od 30 min. čekali za drugi let. Drugi let iz Frankfurta za Varadero bio je stvarno dugačak ali nekako nije se osetilo, veliki avion, mnogo prostora, 3 obroka, kafa piće, neki film i prođe 

Kad smo sleteli u Varadero osetila se odmah tropska klima, nasmejani ljudi, salsa na svakom koraku. Resort je bio odličan, hrana je bila super, a barovi na svakom koraku. Paža je predivna i okean je kristalno čist i nije hladan. Van resorta takođe isto muzika, nasmejani ljudi, bezbednost i higijena na vrhunskom nivou i uopšte nije skupo.

Iberostar Playa AlamedaBili smo na ekskurziji u Havani, predivna je Havana ali nije za više od 2 dana. Više nam je odgavaralo more i pesak. Vreme je bilo predivno 33C max i 25 uveče. Upoznali smo lokalacr koi su nam prikazali pravu Kubu, bili smo i na jeep safari ekskurziji i obilizi smo i Santa Marta i Santa Clara.

Sve u svemu odlično iskustvo. Hvala vama na odličnoj organizaciji, imate sve preporuke i nadamo se budućoj saradnji.