Iskustvo Maldivi Kandima 5*

Iskustvo Maldivi Kandima 5*

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu Kandima 5* na Maldivima. Ukoliko i vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

Meni i sinu bilo je predivno. Boja vode je nestvarna, voda je prelepa i topla, pesak je beo, puderast i divan. Ima mnogo školjki i korala, kraba. Na ostrvu smo se osećali veoma bezbedno i imali smo utisak kao da smo u nekoj džungli koju smo svakodnevno istraživali.

Imali smo privatnost, što nam je isto bilo novo, jer smo do sada navikli na gužve na letovanjima. Za osoblje malo je reći da su bili preljubazni. Predzadnji dan su nas dočekali na večeri sa cvećem na stolu i napisali tj. napravili nam od korala tekst u kom je pisalo “see you soon.” Redovno su proveravali da li je sve ok i da li imamo nekih problema i bili nam uvek na usluzi.

Aktivnosti na Maldivima

Mislim da ste nam zaista pomogli da pronađemo najbolje ostrvo prema našim potrebama. Ima mnogo aktivnosti, pogotovo za decu, mnogo sadržaja kao i akva park za decu i igraonica u koju možete ostaviti dete od 8 ujutru do 8 uveče, kad god. Žurke su se održavale svako veče, što je takođe bilo odlično. Takođe i “movie nights. Smeštaj je ocena milion od 10, zaista nemam ni jednu zamerku, mi smo se oduševili.

Smeštaj i hrana na Maldivima

Prvenstveno smo hteli vilu na vodi, igrom slučaja je ispalo da budemo u vili sa pogledom na okean. Ispalo je da je bolje tako, mnogo nam je bolje bilo slušati zapljuskivanje talasa o obalu, kada izađemo na terasu – na vodi smo, a kada izađemo napolje u džunglici smo. 

Smeštaj nam je bio tačno na sredini svega, tako da nismo morali čekati mini bus, sve nam je bilo na 5 do 10 minuta. Poslednjih dana iznajmili smo bicikle da odemo sve istražiti, da ne bi nešto propustili. Bili smo 10 dana, ali ne bi nam dosadilo da smo bili josš10, ako ne i više.

Od vodenih sportova imaju apsolutno sve, takođe smo iskoristili i mogućnost za profesionalno slikanje. Hrana je bila odlična, ponekad smo znali da preskočimo jedan obrok jer nam je bilo previše.   Koktele sam isprobala sve.   Sobu su nam čistili svakodnevno, takođe smo iskoristili i kućnu dostavu iako smo imali all inclusive. Restorani koji spadaju u naš paket za večeru su zaista predivni, najviše nam se svideo “Sea Dragon.”

Zaista predivno i nestvarno. A hidroavion je nešto što se ne može rečima opisati.