Iskustvo Maldivi Sun Siyam Olhuveli 4+*

Iskustvo Maldivi Sun Siyam Olhuveli 4+*

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu Sun Siyam Olhuveli 4+* na Maldivima. Ukoliko i Vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

Let za Maldive

Još jednom hvala na dobroj organizaciji, na stalnoj asistenciji, ažurnosti i dobrim savetima. Dan pre puta nam je otkazan let preko Qatar Airways-a, ali ste uspeli da nam nađete karte i na kraju smo išli Fly Dubai-jem, što je ispalo odlično jer smo imali manju pauzu između letova, i ranije stigli na ostrvo i dobili još jedan dan. Avion je bio manji ali je let prošao odlično da nismo osetili. Usluga u avionu je bila odlična i imala sam tu sreću da sva 4 leta sedim do prozora, što je stvarno doživljaj. Kada smo krenuli vreme je bilo odlično i sve vreme sam mogla da uživam u pejzažima. Jedan divan početak.

Sve je bilo divno stvarno nemam zamerki, od trenutka kada smo stigli na ostrvo krenulo je oduševljenje. Pošto je ovo prvi put da smo bili na Maldivima stvarno smo oduševljeni, slike ne mogu da dočaraju tu lepotu. Pravi raj na zemlji, voda čista tirkizna, bele pešrane plaže, zelenilo, osećaj kao da si na pustom ostrvu. Od aerodroma do ostrva smo stigli brzim brodom, ko voli adrenalin uživao bi u vožnji meni iskreno nije baš prijala, pogotovo kada smo se vraćali jer je bila noć.

Sun Siyam Olhuveli

Smeštaj na Maldivima

Što se tiče smeštaja stvarno je korektan, higijena na visokom nivou, svakog dana su čistili sobu, menjali peškire. Usluga i ljubaznost su besprekorni stvarno. Mi smo izabrali all inclusive uslugu, što je prednost jer ne razmišljaš ni o čemu i sve je uključeno u cenu. Od hrane i pića do određenih sportova i opreme. Jedino što smo doplatili bio je spa centar,  jedno divno iskustvo i doživljaj koji će nam svako ostati u sećanju.

Što se tiče hrane, odlična, raznovrsna, sveže pripremljena. Na raspolaganju smo imali dva restorana, jedan je bio na bazi švedskog stola, gde je stvarno bilo svega od predjela, salata glavnih jela, do dezerta voća pića, a drugi je bio na principu jela po porudžbini. Imali smo i 5,6 barova od kojih su neki imali bazene, neki su prilagodjeni za decu, neki su samo za odrasle, u nekima je bilo uživo muzike uveče, u nekima di džej, ostrvo je malo veće, i stvarno bogato sadržajem.

To su dva ostrva povezana mostićem, imali smo prevoz mali golf autići, koji na 15 minuta kruže, ali smo radije birali šetnju, jer je stvarno poseban doživljaj šetati, a i trebalo nam je najviše 15 tak minuta.

Ono što sam praktikovala i što je stvarno poseban doživljaj jeste ustati rano i uživati u izlasku sunca. Predivan doživljaj, jedne od najlepših slika su upravo tako i nastale. I zalazak je divan ali iskreno mene su jutra više oduševila, pogotovo jer retko ko ustaje rano i desi se da nema nikog, pa ako neko voli da uživa u samoći ovo je preporuka.

Medeni mesec na Maldivima

Nama je ovo bio medeni mesec i stvarno je bio za pamćenje (malu zamerku imam jedino za resort jer nas u sobi nije čekao ukrašen krevet kao što je to običaj ali dobro…). Dobili smo flašu šampanjca, korpu sa voćem, fotošuting i večeru na plaži. Divan gest.

Na raspolaganju smo imali kajak, veslanje na dasci, tenis, stoni tenis, bilijar, teretanu, snorkling opremu. Ostrvo je prilagođeno za sve uzraste, tako da je bilo i porodica sa decom, i mladih parova ali isto tako i starijih ljudi. Mada ni u jednom trenutku nemaš osećaj gužve, što mi je baš prijalo.

Voda je topla, divna za kupanje, i društvo ti prave razne ribice, imali smo priliku da vidimo i ražu, kornjaču i male ajkule, mada ko više voli ima i bazene na raspolaganju. Imali smo priliku da nam i pada kiša, što je još jedan poseban doživljaj posebno kupanje na kiši.

Kao krajnji utisak ovo je jedno divno iskustvo, i stvarno smo oduševljeni, tako da ćemo se za koju godinu sigurno vratiti a do tada biramo neku drugu destinaciju, naravno agenciju nećemo menjati.

Još jednom veliko hvala na svemu, i radujemo se daljoj saradnji.