Iskustvo Maritim Crystal Beach Hotel 4* Mauritius

Iskustvo Maritim Crystal Beach Hotel 4* Mauritius

Putovanje na Mauricijus sa decom nije nemoguća misija. Dokaz za to su naši putnici koji svoje iskustvo dele sa nama, a za smeštaj su odabrali hotel Maritim Crystal Beach Hotel 4*

Mauricijus je sjajan i za porodična i romantična putovanja, kao i za odmor sa društvom   Imamo u ponudi veliki broj hotela koji su prilagođeni odmoru sa decom, hotele sa Honeymoon paketima sa iznenađenjima i popustom za mladence, luksuzne hotele… Na Mauricijusu svi putnici mogu pronaći svoje parče raja

Ukoliko i vi želite da doživite ovakvo iskustvo, pozovite nas.

Hotel

Hotel je stvarno predivan, sobe su ogromne. Mi smo imali All Inclusive uslugu, tako da nikakvih dodatnih troškova nismo imali. U cijenu All inclusive-a je bilo uključeno i korištenje kajaka, pedalina i ostalih rekvizita za plažu. Osoblje hotela je jako ljubazno i izrazito vole djecu, pogotovo male bebe.

Izleti

Obišli smo jug Mauricijusa gdje smo vidjeli hinduistički hram, vodopad, ostatke vulkana, Chamarel Seven Colored Earth Geopark – cjelodnevni izlet.

Casela park – ulaznica je uključivala i Safari vožnju po parku gdje neometano pokraj vas šeću nojevi, zebre, gizele i žirafe sto je uistinu neponovljiv doživljaj. U parku se također mogu hraniti žirafe i ostale životinje – cjelodnevni izlet. Za oba izleta unajmili smo lokalnog vodiča i taksistu.

Klima

Naš hotel je bio smješten na strani gdje ima vjetra što nam je iskreno jako odgovaralo jer je inače prevruće (išli smo krajem aprila).

Mauricijus nas je oduševio bujnom vegetacijom, osobito palmi, ogromnim plantažama šećerne trske, banana, ananasa, kave i papaje, prekrasnim resortom s pogledom na bazen i more i izlascima sunca.

Ovim putem želimo se zahvaliti agenciji I Travel, a posebno našoj Maji koja je u rekordno kratkom roku poštujući sve naše želje pronašla idealnu ponudu za nas. Također bih voljela napomenuti da ovo nije naše prvo putovanje s Vama, a svakako nije ni zadnje.”