Iskustvo Meksiko RIU Cancun 4+*

Iskustvo Meksiko RIU Cancun 4+*

Ovog puta delimo sa vama utiske putnika iz Makedonije za koje smo organizovali putovanje sa polaskom iz Sofije. Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu RIU Cancun 4+* u Meksiku. Ukoliko i vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

“Vratili smo se iz Meksika i iskreno, prezadovoljni smo. Prvih 7 dana smo bili u Kankunu u prelepom rizortu Riu Cancun 4*. Usluga je odlična, plaža prekrasna, a voda kristalno plava i topla. Bili smo na izletima: Čičen Ica, Cenote Maya park, Isla Mujeres i snorkling. Bilo je super. Nakon toga smo otišli u Tulum koji je potpuno drugačije iskustvo od Kankuna. Prelepo mesto, predivni klubovi na plaži i taj osećaj kao da se nalaziš u džungli. Ne sme se otići u Meksiko a da se ne poseti Tulum.”

Originalan tekst:
“Nie se vrativme od Mexico i iskreno sme prezadovolni. Prvite 7 dena bevme vo Kankun i resort Riu Cancun 4* bese preubav, uslugata odlicna, plazata prekrasna vodata kristalno plava i topla. Bevme ne 2 ekskurzii od tamu – Chichen Itza i Cenote Maya i Isla Mujeres i Snorkling. Odlicni bea i dvete. Posle toa zaminavme vo Tulum. Toa e sosema razlicno iskustvo od Kankun. Preubavo mesto, preubavo beach clubs i sekako cuvstvoto da si smesten vo Jungla. Ne smee da se odi vo Mexico a da ne se odi vo Tulum.”