Iskustvo Paradisus Princesa del Mar 5* Kuba

Iskustvo Paradisus Princesa del Mar 5* Kuba

Putovanje na Kubu je uvek jedinstven doživljaj. Putnici najčeđće biraju da nekoliko dana provedu u Havani. Međurim, i varijanta da Havana bude dnevni izlet nije loša ideja čemu svedoče upravo naši putnici koji su tako želeli da organizuju svoj odmor. Upravo njihovo iskustvo delimo sa Vama.Za boravak u Varaderu, oni su odabrali hotel  Paradisus Princesa del Mar 5* . Ukoliko i vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

Za početak bih pohvalila vas kao agenciju, jer je sve bilo organizovano maksimalno profesionalno. Put i dolazak na destinaciju je protekao savršeno, bez ikakvih problema.

Što se tiče hotela, sobe jesu malo starije, ali veoma čiste i prostrane, sa puno prostora za odlaganje i udobnim krevetom. Osoblje je veoma ljubazno i uvek spremno da pomogne. Izbor hrane i pića je veoma velik.

U svakom trenutku se u nekom od kafića ili restorana hotela nešto dešava, tako da nikad nije dosadno. 

Plaža je prelepa, široka, dugačka, bez gužve. Dva puta smo išli u Havanu koja je fascinantna i zaista nas je oduševila. Grad koji se razlikuje od svih koje smo do sad videli. Kao da smo ušli u vremeplov. Sve u svemu, bilo je to još jedno lepo iskustvo i radujemo se nekoj novoj destinaciji.