Iskustvo RIU Cancun 4+*, Meksiko

Iskustvo RIU Cancun 4+*, Meksiko

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu RIU Cancun 5 u Meksiku. Ukoliko i vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

“Pre svega Meksiko je predivan, more je božanstveno, a hotel Riu Cancun je opravdao naša očekivanja. Ljudi su divni, osoblje je prijatno, ljubazno. Sve je bilo u hotelu čisto, sobe su velike i čiste, a hrana nestvarna. Mi koji smo vegetarijanci i ne konzumirano šećer, imali smo toliki izbor hrane i voća da to je za svaku pohvalu. Što se tiče pića ne postoje piće koje se nije moglo naći u hotelu, jako veliki broj koktela kako alkoholnih tako i bezalkoholnih, veliki izbor smutija, ćeđenih sokova, ma zaista nešto neverovatno. Svako veče je bio šou za odrasle i decu zaista na vrhunskom nivou.”

,,Plaža nema toliko hlada, ali ko želi da bude u hladu bilo je dovoljno mesta na bazenima a plaža je od bazena 100 metara. More je zaista opravdalo naša očekivanja, jer kada se kaže Karibi to je baš ovaj beli pesak i sve ove nijanse plave koje ćete videti u slikama koje vam šaljem.”

Iskustva RIU Cancun

Izleti u Cancunu

,,Što se tiče izleta s obzirom da nam ćerkica ima 3 godina nama je najprikladnije činilo da idemo u Xcaret i to smo išli preko TUI agencije koja je zaista bila na usluzi za sve. Svaki dan su bili u hotelu. Uzeli smo premium paket i nismo pogrešili. To je bio izlet za pamćenje, tu mislim da ne postoje reči da se takvo iskustvo opiše jer to nigde na svetu nismo videli a dosta smo proputovali.”

,,Jednom rečiju nemamo primedbi sve je bilo i bolje nego šta smo planirali. S obzirom da smo preko vas išli i na Bali radujemo se daljoj sradnji i putovanjima.”