Iskustvo Riu Jambo 4*, Zanzibar

Iskustvo Riu Jambo 4*, Zanzibar

Još jednom predstavljamo iskustvo putnika iz Severne Makedonije za koje smo organizovali putovanje na Zanzibar. Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu RIU Jambo  4*. Ukoliko i vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

“Mnogo smo zadovoljni putovanjem. Riu Jambo 4* je predivan rizort: sobe su mnogo dobre i komforne, sa prekrasnim pogledom. Sobe se čiste svaki dan. Bilo je mnogo interesantnih aktivnosti tokom celog dana. Hrana je isto bila predivna, hotel nudi bogat izbor različite vrste hrane: mediteranske, azijske, italijanske, kao i njihovu lokalnu kuhinju sa lokalnim proizvodima. Najveći utisak nam je ostavila plaža Kendwa koja je prekrasna. Brzo i lako smo se snašli da stignemo do rizorta, na aerodromu je bilo puno taksi vozila. Na izlete nismo išli tako da nemam informacije o tome.”

Originalni tekst

Nie sme mnogu zadovolni od patuvanjeto. Riu Jambo 4* resort beshe prekrasen: sobite bea mnogu dobri i komotni, prekrasen pogled, clean service sluzba shto gi chisteshe sekoj den. Imashe mnogu interesni aktivnosti niz cel den i nas ni beshe mnogu interesno. Hranata isto prekrasna, hotelot nudeshe bogat izbor na sekakov vid na hrana, mediteranska, aziska, italjanska kako i nivna lokalna kujna so lokalni proizvodi. Najgolem vpechatok ni ostavi plazata Kendwa e prekrasna, mnogu tropsko i preubavo. Brzo i lesno se snajdovme za da stignime do resortot, imashe mnogu taxi na aerodrom. Nie ne bevme na nikakvi izleti nemam info okolu toa.”