Iskustvo RIU Palace Punta Cana 5* Dominikana

Iskustvo RIU Palace Punta Cana 5* Dominikana

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu RIU Palace Puunta Cana 5* na Dominikani. Ukoliko i vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

Put

Sam put je prošao odlično, između letova smo imali taman toliko vremena da lagano pređemo od “gejta” do “gejta” s dvoje male djece. Ono što je nama bilo važno, djeca su savršeno podnijela let od 9h. Svima bismo rekli da se usude na tako dalek put s malom djecom.

Na aerodromu nas je čekao predstavnik agencije za transport do hotela, kako je bilo i dogovoreno. Javili su nam se putem what’s up-a dok smo još bili u Bg-u, tako da smo znali ime agenta, tačno mjesto okupaljanja, s kojom tablom nas čeka i sl.

RIU Palace Punta Cana

Hotel

Resort je ogroman, ima raznih sadržaja i za odrasle i za djecu, nijednog momenta nije “dosadno”. Restorani a la carte, coffee shop, buffet, barovi, aqua park, bazeni. Hrana je odlična, veliki izbor svih kuhinja. Uveče imaju predstave za djecu, a nakon toga muzika ili tematake večeri za odrasle.

Sobe su malo starije, ali dobro opremljene, veoma veoma čiste, prostrane. Imali smo problem, jer nam se pokvario frižider, pa su nas selili u drugu sobu. Onda su nam dali sobu samo sa jednim krevetom, greškom, pa smo opet morali da se selimo, ali je sve riješeno. Svi su vrlo ljubazni, uslužni, opušteni. 

Plaža je prelijepa, kilometri bijelog pijeska, prirodni hlad od palmi. Temperatura vode je odlična za kupanje, ali talasi često nanesu travu. 

Izlet 

Išli smo na izlet u Santo Domingo. Svakako vrijedi posjetiti kako bi se malo upoznala kultrura i vidjelo kako zaista živi tamošnje stanovništvo.

Generalno, sve je bilo odlično. Hvala na izvrsnoj organizaciji. Ovo nam je treće putovanje preko Vaše agencije.