Iskustvo Sejšeli – Berjaya Praslin Seychelles Resort 3*

Iskustvo Sejšeli – Berjaya Praslin Seychelles Resort 3*

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu Berjaya Praslin Seychelles Resort na Sejšelima. Ukoliko i Vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

“Za agenciju ITravel imamo samo riječi hvale. Iako smo sami kupili avionske karte, organizacija smještaja i transfera je bila prepuštena u vaše ruke i prezadovoljni smo!!

Iskustvo Berjaya Praslin

Hotel Berjaya Praslin Seychelles Resort

“Iako se u nekoliko navrata na stranicama vaših društvenih mreža isticalo kako smještajni objekt Berjaya Praslin Seychelles Resort 3* nije luksuzan, priznajem kako smo imali puno gora očekivanja (na koja smo bili spremni), pa smo zapravo ostali ugodno iznenađeni. Objekt sasvim odgovara kategorizaciji 3 zvjezdice i nije ništa lošiji od tog ranga. Sobe su uredne i čiste, dovoljno prostrane, klimatizirane i svaki dan se ostavlja flaširana voda. Dvorište nije malo i to je bilo isto ugodno iznenađenje.”

Iskustvo Berjaya Praslin

Plaža

“No najveće i najugodnije iznenađenje je bila plaža. Mi smo očekivali neku malu, skromnu uvalu, a dobili prekrasnu, slikovitu plažu, duplo (ako ne i 3 puta) veću nego Anse Lazio. Za korisnike resorta su dostupne ležaljke i može se pronaći hlad ispod palmi. Nažalost, nedostatak je što je sve većinom plićak i što treba čekati popodnevne sate i nekakvu plimu da bi postalo ugodnije za plivanje. No vjerujem kako će roditelji s malom djecom smatrati ovo plusem. Za njih će to biti plaža iz snova. Negativna stvar je i što je avgust period kada ima malo više raža u moru, no nismo ih vidjeli previše, a i ne napadaju ljude ako baš ne moraju 🙂 Jedino podižu tu razinu opreza.”

Iskustvo Berjaya Praslin

Hrana

“Što se tiče hrane, doručak nije impresivan, ali može se pronaći dovoljno prehrambenih artikala da se ocijeni relativno dobrim. S druge strane, večera je sasvim ispunila očekivanja. Zanimljiva je činjenica da je svaki dan drugu menu: ponedjeljak indijska, utorak mediteranska, srijeda internacionalna, četvrtak azijska, petak morski plodovi, subota roštilj, a nedjelja kreolska kuhinja.”

Transfer i izleti

“Izleti su dostupni, ali mi smo ih sami organizirali. Za La Digue smo otišli autobusom do trajektne luke, a na Anse Lazio taxiem.

Što se tiče transfera, imali smo mali peh prilikom dolaska. Naime, jedino suprug i ja nismo uspjeli dobiti karte za trajekt u 10:30, dok je to svima iz našeg mini-busa/kombija uspjelo, pa smo bili prinuđeni čekati sljedeći trajekt koji je vozio tek u 16:30h. Nakon 17h putovanja, to nije bila nimalo poželjna situacija u kojoj smo završili. U trajektnoj luci ima samo jedan ugostiteljski objekt bez wi-fi-a, što je dodatno otežalo tih 6 sati. More je malo nemirno u ovo doba godine (sejšelska zima) , pa bi oni skloniji mučnini na brodu trebali razmisliti o tome i možda odabrati neki drugi period za svoj boravak na Sejšelima.
Unatoč njihovom zimskom periodu, vrijeme je bilo svaki dan divno i sunčano. Od 9 dana boravka, samo jedan dan je padala kiša. Ukratko, to bi bio neki opis našeg boravka. Priroda je impresivna, što posjetitelji, vjerujem već i sami znaju.
Još jednom hvala na svemu i smatram da ovo neće biti naše zadnje putovanje i svakako ćemo vas preporučiti ljudima iz svojih krugova.”