Iskustvo Sun Siyam Iru Veli 5* Maldivi

Iskustvo Sun Siyam Iru Veli 5* Maldivi

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu  Sun Siyam Iru Veli 5* na Maldivima. Ukoliko i vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

Sun Siyam Iru Veli 5* je zaista prevazišao naša očekivanja. Od usluge u lounge-u na aerodromu hidroaviona jer smo zakasnili na prvi avion, preko dočeka, usluge, hrane, događaja i smještaja.

Hotel je na predivnom otoku koji ima apsolutno sve. Ljubazno smo dočekani gdje smo na dolasku dobili ‘ambasadoricu’ koja nam je bila na usluzi sve vrijeme. Sretni smo što smo odlučili kombinovati Beach i Water vilu, jer oba smještaja imaju svoju čar. Servis i čistoća su na zavidnom nivou. Mini bar je bio svakodnevno nadopunjen i honeymoon special je bio savršen.

Otok je prelijep. Puderasti pijesak, neopisiva plava boja vode i predivno zelenilo u sredini otoka su nam pružili pravo maldivsko iskustvo. Također, iako je hotelski kapacitet bio skoro pun, otok je dovoljno velik i organizovan da nikada ne osjetite gužvu, sve je jako intimno i savršeno za dvoje.

Šta nas je ostavilo bez riječi je hrana. Obožavaoci smo različitih kuhinja i skoro svaka je imala svoj kutak u restoranu. Pored toga, svaka noć je bila tematska, u maldivskoj smo posebno uživali.

Jedan od najljepših doživljaja je bio zalazak sunca, šampanjac i posmatranje delfina u Indijskom okeanu 40ak minuta od otoka.

Odabir Sun Siyam Iru Veli 5* hotela je bio pun pogodak. Ne pamtimo kada smo bili negdje da nemamo niti jednu zamjerku. A svemu tome je pomoglo preljubazno osoblje.