Iskustvo TAMASSA Bel Ombre 4* Mauricijus

Iskustvo TAMASSA Bel Ombre 4* Mauricijus

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu TAMASSA Bel Ombre 4*  na Mauricijusu. Ukoliko i vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

Prvo želim da vam se zahvalim na organizaciji putovanja, sve je proteklo u najboljem redu.”

Rizort TAMASSA Bel Ombre 4* je predivan, veoma lepo uređen i prostran i osoblje je preljubazno. Poseduju nekoliko bazena, ali smo mi većinu vremena provodili na njihovoj privatnoj plaži koja je peščana i takođe prelepa. Oko ostrva je koralni greben, tako da se tokom kupanja može videti dosta ribica i korala, a voda je topla i kristalno čista. Mi smo imali pun pansion, hrana je bila odlična i raznovrsna. Na raspolaganju su švedski sto u jednom restoranu, “burger truck” koji se nalazi pored bazena kao i još jedan restoran “a la carte” na plaži.

Nama je ovo bio medeni mesec pa su nam jedan dan organizovali doručak na plaži, romantičnu večeru i tortu, kao i šampanjac i toplu kupku u sobi. Preporuka za sve mladence, samo poneti preveden venčani list. 🙂 

Samo ostrvo je čista egzotika, nestvarna priroda i divljina, peščane plaže, zalazak sunca, gostoljubivi lokalci… Išli smo u obilazak Chamarel vodopada i 7 coloured Earth, obišli smo prelepu plažu Le Morne, a najviše utisaka smo poneli iz Casela Nature parka. Tu smo išli na šetnju sa lavovima, a to je jedno nestvarno i neponovljivo iskustvo! Sve preporuke.

Jedina donekle loša stvar koju bih napomenula je da se rizort nalazi na južnoj strani ostrva, što na Mauricijusu znači da ima više padavina nego na severu i zapadu. Nama nije smetalo jer su uglavnom bili kraći pljuskovi i većinu dana smo imali lepo vreme, ali znam da nekome to može biti problem. Takođe, osim nekoliko rizortova u okolini nema ništa specijalno, tako da putnicima koji žele dinamičniji noćni život, shopping i slično preporučujem ipak zapadnu obalu 🙂

Sve u svemu, mi smo prezadovoljni i imali smo medeni mesec iz snova. Još jednom hvala na brzoj i lakoj organizaciji i sve najbolje!