Iskustvo Vista Sol Punta Cana 4*, Dominikana

Iskustvo Vista Sol Punta Cana 4*, Dominikana

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu Vista Sol Punta Cana 4* na Dominikani. Ukoliko i vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

“Želela bih da Vam se zahvalim što ste nam izašli u susret za svako naše pitanje. Putovanje je bilo savršeno i sve je proteklo u najboljem redu.

Hotel Vista Sol Punta Cana 4* je sasvim pristojan, ništa ne bismo ni dodale ni oduzele – osoblje je ljubazno, nasmejano, sobe su lepe, hrana je raznovrsna i dobra, plaža je PREDIVNA! Pesak je nestvaran!”

Sadržaji hotela

“Na plaži uvek ima neko dešavanje, tako da je dosada otpisana u startu. Imaju fenomenalan animacioni tim, koji nije previše napadan – pa vam nije neprijatno kada vas zovu da se pridružite nekoj aktivnosti. Uveče je program zapanjujuće lepo osmišljen i organizovan, tako da smo imale priliku da vidimo neke baš ozbiljne plesačke/baletske/cirkuske trupe.”

Izleti u Punta Cani

“Mi smo bukirale izlete preko momaka koji prodaju aranžmane na plaži (nismo koristile hotelske aranžmane). Bile smo na ostrvu Saona – totalno drugačija boja mora nego što je boja mora na plaži hotela, vredi videti, ali zadržavanje na plaži je između 1,5-2h. Izlet nas je koštao 80€ po osobi. Putovanje do ostrva i nazad je brzim brodom i katamaranom. Na katamaranu, u zavisnosti od ekipe koja je u tom trenutku na brodu, žurka može da bude prilično dobra.

I još jednom, zaista Vam hvala na pomoći koju ste nam pružili i pre, tokom i nakon putovanja. Uz Vas nam je stres oko samog puta i snalaženja bio sveden na minimum.”