Jetwing Blue 4*

Nalazi se na dugoj peščanoj plaži Negombo. Razne prodavnice i zabavni sadržaj nalaze se u neposrednoj blizini. Sestrinski hotel “Jetwing Beach” nalazi se odmah pored. Aerodrom Kolombo nalazi se na udaljenosti od 12 kilometara, odnosno 20 minuta vožnje.

Popularan rizort izgrađen u lokalnom, sinhalskom, stilu. Gostima su na raspolaganju glavni restoran “The Kitchen” u kojme se sprema domaća i internacionalna kuhinja, “Center Point Grill & Bar” u kojem se služe laka jela i grickalice, dva bazena, dečiji bazen, bar “The Float”, bar u bazenu, prodavnicu, juvelirnicu i besplatni bežični pristup internetu.

Deluxe – veličine oko 43m² (83) moderan i sa ukusom uređene. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, bade mantil, fen, TV, telefon, besplatan pristup bežičnom internetu, klima uređaj, ventilator, mini bar, aparat za čaj ili kafu, sef i balkon ili terasa sa pogledom na more.
Super Deluxe – veličine oko 60m² (21) opremljene kao Deluxe.
Suite – veličine oko 65m² (6) opremljene kao Deluxe, nalaze se na četvrtom spratu, imaju odvojenu dnevnu i spavaću sobu, kupatilo sa tušem i WC-om, đakuzi na terasi i DVD plej

Putnici na medenom mesecu dobijaju čokoladu na dolasku, tridesetominutnu masažu i večeru pod svećama sa morskim plodovima. Minimum boravka je 5 noćenja. Važi do 6 meseci nakon venčanja.

Sport
Uključeno: fitnes centar, odbojka na plaži, fudbal
Uz doplatu: iznajmljivanje bicikla.

Lepota i zdravlje
U predivnom spa centru možete se opustiti u lepom ambijentu.
Uz doplatu: različiti tretmani i tradicionalne Ayurveda masaže, deo Jetwing Ayurveda Pavilion može takođe da se upotrebljava, a udaljen je 15 minuta hoda.

Hoteli Šri Lanka

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.