Jetwing The Beach 5*

Nalazi se na dugoj i širokoj plaži Negombo. Prodavnice i kafići nalaze se u neposrednoj blizini. Aerodrom Kolombo nalazi se na udaljenosti od 12 kilometara, odnosno 20 minuta vožnje.

Kompleks atraktivne arhitekture. Gostima je na raspolaganju glavni restoran “The Sands” koji služi domaća i internacionalna jela, “Black Coral” koji služi internacionalne specijalitete, “The Deck” sa laganim jelima i grickalicama, bar, dva bazena, suvenirnica, juvelirnica i besplatan pristup internetu.

Delux – veličine oko 45m² (75), elegantno nameštene sa dosta drvenih elemenata. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, tuš, WC, fen, bade mantil, TV, CD plejer, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za čaj ili kafu, sef, besplatan bežični internet i balkon ili terasa.
Suite – veličine oko 102m² (3) opremljene kao Delux, sa odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobom, dodatno sa otvorenim kupatilom sa hidromasažnom kadom, WC-om, odvojenim tušem, 24 časa uslugom batlera, sa pogleom na more.

Mladenci dobijaju čokoladu, tridesetominutnu masažui večeru pod svećama sa morskim plodovima. Minimum boravka 5 noćenja. Važi do 6 meseci nakon venčanja.

Sport
Uključeno: fitnes cenar, teniski teren (osvetljenje uz doplatu) i odbojka na plaži.

Lepota i zdravlje
Mali spa centar nudi razne tretmane i masaže. Ayurveda tretmani dostupni su u “Ayurveda Pavilions” udaljen oko 15 minuta hoda.

Hoteli Šri Lanka

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.