Joy Island 4+*

Hotel

Joy Island 4+* je All Inclusive rizort otvoren 2023. godine. Pripada hotelskoj grupaciji Cocoon koja je poznata po odličnoj Honeymoon ponudi. Veličina ostrva je 800 x 300 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 40 minuta vožnje brzim brodom.

Sobe

Beach Villa: 46-50m², nalazi se na plaži na strani izlaska sunca. Ima terasu, polutovoreno kupatilo, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Beach Suite: 61-70m², nalazi se na plaži na strani zalaska sunca. Ima kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, fen za kosu, klimu, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Lagoon Villa: 51-60m², na stubovima izna lagune, u vili sa dve smeštajne jedinice. Nalazi se na strani izlaska sunca i ima direktan izlaz na okean. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klimu,TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Beach Suite Pool: 91-100m², zasebna vila na plaži sa privatnim bazenom, na strani zalaska sunca. Ima kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, kadu na otvorenom, toalet, fen za kosu, klimu, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Lagoon Suite: 61-70m², na stubovima iznad lagune sa direktnim izlazom na okean, na strani zalaska sunca. Ima kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, tuš, kadu, toalet, fen za kosu, klimu, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Lagoon Suite Pool: 91-100m², na stubovima iznad lagune sa privatnim bazenom i direktnim izlazom na okean. Nalazi se na strani zalaska sunca. Ima kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, tuš, kadu, toalet, fen za kosu, klimu, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Family Beach Villa: 91-100m², vila na plaži sa povezujućim vratima. Nalazi se na strani izlaska sunca. Ima 2 odvojene sobe, 2 kupatila, terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klimu, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 2 à la carte restorana, 1 buffet restoran, spa centar, bazen, 2 bara i centar za vodene sportove. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: snorkling, teretana, tenis i padel
Uz doplatu: ronjenje i snorkling izlet brodom

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine i mini-bar
All Inclusive Plus: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine, mini-bar, dva izleta brodićem, dve večere na plaži i 20% popusta ne određene spa tretmane

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina, čokoladu, romantičnu večeru uz sveće, upgrade iz Beach Ville u Lagoon Villu i iz Beach Suite u Lagoon Suite (u skladu sa raspoloživosti). Važi do 12 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju tortu. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.