Joy Island 4+*

Hotel

Joy Island 4+* je All Inclusive rizort otvoren 2023. godine. Pripada hotelskoj grupaciji Cocoon koja je poznata po odličnoj Honeymoon ponudi. Veličina ostrva je 800 x 300 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 40 minuta vožnje brzim brodom.

Sobe

Beach Villa: 46-50m², nalazi se na plaži na strani izlaska sunca. Ima terasu, polutovoreno kupatilo, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Beach Suite: 61-70m², nalazi se na plaži na strani zalaska sunca. Ima kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, fen za kosu, klimu, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Lagoon Villa: 51-60m², na stubovima izna lagune, u vili sa dve smeštajne jedinice. Nalazi se na strani izlaska sunca i ima direktan izlaz na okean. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klimu,TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Beach Suite Pool: 91-100m², zasebna vila na plaži sa privatnim bazenom, na strani zalaska sunca. Ima kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, kadu na otvorenom, toalet, fen za kosu, klimu, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Lagoon Suite: 61-70m², na stubovima iznad lagune sa direktnim izlazom na okean, na strani zalaska sunca. Ima kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, tuš, kadu, toalet, fen za kosu, klimu, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Lagoon Suite Pool: 91-100m², na stubovima iznad lagune sa privatnim bazenom i direktnim izlazom na okean. Nalazi se na strani zalaska sunca. Ima kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, tuš, kadu, toalet, fen za kosu, klimu, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Family Beach Villa: 91-100m², vila na plaži sa povezujućim vratima. Nalazi se na strani izlaska sunca. Ima 2 odvojene sobe, 2 kupatila, terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klimu, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 2 à la carte restorana, 1 buffet restoran, spa centar, bazen, 2 bara i centar za vodene sportove. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: snorkling, teretana, tenis i padel
Uz doplatu: ronjenje i snorkling izlet brodom

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine i mini-bar
All Inclusive Plus: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine, mini-bar, dva izleta brodićem, dve večere na plaži i 20% popusta ne određene spa tretmane

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina, čokoladu, romantičnu večeru uz sveće, upgrade iz Beach Ville u Lagoon Villu i iz Beach Suite u Lagoon Suite (u skladu sa raspoloživosti). Važi do 12 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju tortu. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.