Jumeirah Beach Hotel 5+

Hotel zadivljuje svojom impresivnom arhitekturom i spoljašnjim izgledom koji podseća na veliki talas. Ekskluzivna usluga u kombinaciji sa bujnim tropskim vrtom i privatnom plažom, garantuju odmor na visokom nivou

Nalazi se direktno na oko 900 metara dugom privatnom delu Jumeirah plaže. Centar Dubaija udaljen je 20 kilometara, a aerodrom 25 kilometara. Hotelski autobus više puta dnevno vozi do Mall of the Emirates i do drugih Jumeirah hotela u Dubaiju. 

Ocean Deluxe: veličine oko 50m², u svom sastavu imaju kupatilo/WC, odvojeni tuš, fen, bade mantil, sobne papuče, TV, telefon, Wi-Fi, peglu, klimu, mini bar i sef. Pogled na more i na Burj Al Arab koji se nalazi na malom ostrvu ispred hotela.
Ocean Superior: veličine oko 50m², kao Ocean Deluxe, renovirane, u modernom dizajnu, kupatilo/WC, odvojeni tuš.
Ocean Deluxe Balcony: veličine oko 50m² , opremljene kao Ocean Deluxe, sa balkonom.
Ocean Superior Balcony: veličine oko 50m² , opremljene kao Ocean Superior, sa balkonom.
Ocean Club: veličine oko 50m², opremljene kao Ocean Deluxe, sa aparatom za čaj/kafu. Dodatno uračunate usluge Cluba Executive odnosno Premium Leisure Club usluge: transfer od/do Dubai International aerodroma (molimo navedite vremena leta pri rezervaciji), check-in i check-out u Club Lounge-u, doručak, tokom dana bezalkoholna pića, popodnevni čaj (15-17h), kao i Happy Hour sa odabranim alkoholnim pićima i kanapeima (18-20h), Wi-Fi. Dvospratni Premium Leisure Lounge se nalazi u prizemlju i poseduje deo sa kompjuterima i igrama za decu, kao i veliku terasu. Club Executive Lounge se nalazi na 24. spratu sa panoramskim pogledom na Persijski zaliv i namenjen je gostima starijim od 16 godina.
Ocean Club Superior: veličine oko 50m², opremljene kao Ocean Club, renoviran i u modernom dizajnu, kupatilo/wc i odvojeni tuš.
One Bedroom Ocean Suite: veličine oko 130m², kao Ocean Deluxe, sa kombinovanim dnevnim i spavaćim delom, velikim balkonom, sa uračunatim uslugama kluba.
Two Bedroom Ocean Suite: veličine oko 130m², kao One Bedroom Ocean Suite, sa dodatnom spavaćom sobom.

Moderan prvoklasni hotel sa jedinstvenom arhitekturom, u svom sastavu ima 19 restorana, bara i caféa, koji će vas opčiniti svojom gastronomskom ponudom. Uživajte u italijanskim jelima u restoranu Carnevale, odličnim stekovima uz tango show u La Parilla, u severnoindijskoj kuhinji u Naya, nemačkim jelima u The Keller ili u laganim jelima sa predivnim panoramskim pogledom na more i Burj al Arab Jumeirah u Ocean Blue. Takođe možete uživati i u Dhow & Ancor tipičnom engleskom pabu. U lepom vrtu nalazi se kompleks bazena sa 2 bazena za plivanje sa odvojenim dečijim bazenom, 2 đakuzija i swim-up bar u bazenu. Gostima stoje na raspolaganju i ležaljke i suncobrani na plaži. U hotelsku ponudu spadaju i frizer, salon lepote, Talisa Spa sa saunom i parnim kupatilom, dok se u šoping pasažu nalazi veliki broj prodavnica i butika i juvelirnica. Wi-Fi je dostupan u celom kompleksu. U sadržaj hotela ubraja se i Wild Wadi akvapark koji se nalazi direktno uz hotel. Ovde vas očekuje 30 tobogana, nekoliko bazena sa ležaljkama i suncobranima i druge atrakcije.

///

Bogati švedski sto za doručak je uračunat.
Pri rezervisanom polupansionu uključena je večera ili ručak u formi švedskog stola u restoranu Latitude, kao i meni u odabranim restoranima. 

Sport
Uračunato: 7 teniskih terena sa čvrstom podlogom (sa osvetljenjem), 3 klimatizovana skvoš terena, najam reketa i loptica za tenis i squash, fitnes centar, aerobik, novi fitnes centar na otvorenom.
Uz doplatu: raznovrsna ponuda sportova na vodi, kao i časovi plivanja i tenisa (na zahtev, u zavisnosti od raspoloživosti).

Dodatno
Polupansion Special: polupansion uračunat u terminu 4.6.-30.9. za rezervacije do 28.2, u terminu 1.10.-32.10. za rezervacije do 31.5.
Wild Wadi specijal: besplatan ulaz
Na dolasku korpa sa voćem
Svakodnevno mineralna voda u sobi

Za porodice
Sinbad’s Kidsclub-u za decu 2-12 godina; osoblje govori više jezika, veliko igralište.
Wild Wadi akvapark.
Babysitter servis (uz doplatu i na upit).
Jrevet za bebe, baby phone, podmetač za presvlačenje (prema raspoloživosti).