JW Marriott Phuket Resort & Spa 5

Nalazi se na severu Puketa, direktno na 17 kilometara dugoj i skoro netaknutoj plaži Mai Khao. Grad Patong nalazi se na udaljenosti od oko 45 kilometara. Aerodrom Puket nalazi se na oko 15 minuta vožnje.

Ekskluzivni i veliki kompleks smešten u lepoj tropskoj bašti. Sobe su raspoređene u dve trospratne zgrade. Gostima su na raspolaganju prostrani otvoreni lobi, bazen, dečiji bazen, hidromasažna kada, restorani: “Cicuna” u kome se služi italijanska kuhinja, “Kabuki” restoran japanske kuhinje, “Ginja Taste” u kome možete probati internacionalna i tajlandska jela, bežični pristup internetu u lobiju i klub “Blue Canyon Country Club” koji je udaljen oko 15 minuta vožnje.

Deluxe Gardenview – veličine oko 47m², prostrane i s ukusom nameštene sobe. U svom sastavu imaju kupatilo sa WC-om, odvojenim tušem, fen, papuče, TV, DVD plejer, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu i čaj, sef i balkon sa pogledom na baštu.
Deluxe Terrace – veličine oko 47m², opremljene Deluxe Gardenview, nalaze se u prizemlju sa terasom od 16m2 sa ležaljkama i pogledom na baštu.
Deluxe Seaview – veličine oko 47m², opremljene kao Deluxe Gardenview, sa ograničenim pogledom na more.

Mladenci dobijaju korpu voća, dekorisanu sobu i flašu penušavog vina po dolasku.

Bogat doručak na bazi švedskog stola.
Uz rezervaciju polupansiona, dodatno a la carte ručak ili večera.

Sport
Uključeno: fitnes centar, odbojka.
Uz doplatu: kajak, jedrenje na dasci, tenis, ronjenje, iznajmljivanje bicikla.

Lepota i zdravlje
Ekskluzivni “Mandara Spa” ima 16 prostorija za tretmane i svojim gostima nudi masaže i druge tretmane, saune i parna kupatila (uz doplatu).