Hilton Phuket Arcadia Resort 5

Nalazi se u velikoj tropskoj bašti, a ulicom je odvojen od plaže. Aerodrom Puket nalazi se na udaljenosti od oko 50 kilometara.

U svom sastavu ima pet hotelskih krila koji su smešteni u tropsku baštu veličine 75 hektara. Gostima su na raspolaganju dva laundža u lobiju, četiri restorana koji služe tajlandsku i internacionalnu kuhinju, bar, kafić, pet velikih bazena (dva sa vodopadom i dečiji bazen sa toboganom) i besplatan pristup bežičnom internetom u lobiju

Deluxe Garden View – veličine oko 44 m², smeštene u Saitong Wing. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, WC-om i odvojenim tušem,  fen, bade mantil, papuče, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu i čaj, sef i balkon ili terasu sa pogledom na baštu.
Deluxe Plus Garden View – veličine oko 44 m², moderne sobe smeštene u Andaman Wing, opremljene kao Deluxe Garden View, dodatno sa DVD-om i ležaljkom na balkonu.
Deluxe Plus Sea View – veličine oko 44m², opremljene kao Deluxe Plus Garden View, bliže bazenu i plaži, sa pogledom na more.
Junior Suite Sea View – veličine oko 62m², uključujući i spoljašnji prostor, smeštene u Lotus Wing, opremljene kao Deluxe Plus Sea View, dodatno sa dnevnim boravkom

Mladenci dobijaju korpu sa voćem, cveće i dekoraciju sobe.

Bogat doručak na bazi švedskog stola u restoranu “Sails”.
Obavezna doplata za svečanu večeru 31.12.

Sport
Uključeno u cenu: 
fitnes centar, tenis.
Uz doplatu: skvoš, stoni tenis, škola ronjenja

Lepota i zdravlje
Opustite se uz razne vrste masaža u jednoj od 15 soba za relaksaciju.

Zabava
Živa muzika u lobiju