Katathani Phuket 5

Nalazi se u malom zalivu, direktno na lepoj Kata Noi plaži na jugu ostrva. Aerodrom Puket nalazi se na udaljenosti od oko 45 kilometara.

Podeljen je u dva hotelska dela: Thani Wing koji se nalazi direktno na prelepoj plaži i Buri Wing koji je ulicom odvojen od plaže. Gostima su na raspolaganju pet restorana, koktel bar, kafić, šest bazena sa dva bara pored bazena, tri turbomasažne kade, četiri dečija bazena, mali tobogan, spa centar i bežični pristup internetu.

Deluxe – veličine oko 40m² seštebe u Buri Wing. U svom sastavu imaju kupailo sa tušem i WC-om, fen, telefon, TV, DVD plejer, klimom, mini barom (na zahtev), bežični internet (uz doplatu), aparat za kafu i čaj, sef i balkon.
Grand Deluxe – veličine oko 50m², opremljene kao Deluxe, idealne za porodice, imaju dnevni boravak sa kaučom koji se kliznim vratima može odvojiti od spavaće sobe. Kupatilo ima kadu i odvojen tuš. Nalaze se u blizini kluba za decu i dečijeg bazena.
Junior Suite – veličine od 40 – 50m²; smeštene u Thani Wing, blizu plaže i bašte. Opremljene su kao Deluxe, sa pogledom na more.
Junior Suite Ocean Front – veličine oko 50m², smeštene u Thani Wing, opremljene kao Junior Suite, neposredno pored plaže.
Grand Suite – veličine oko 75m², smeštene u Thani Wing, opremljene kao Junior Suite, prostranije su i imaju veće kupatilo.

Mladenci dobijaju piće dobrodošlice, korpu sa voćem i dekorisanu sobu.

Bogat doručak na bazi švedskog stola.
Uz rezervaciju polupansiona uključena večeru u svim hotelskim restoranima.
Obavezna doplata za svečanu večeru 24.12. i 31.12.

Sport
Uključeno: fitnes centar sa saunom, teniski teren, stoni tenis, aerobik u bazenu, tajlandski boks, bilijar, joga.