Kempinski Resort Seychelles 5

Nalazi se na jugozapadnoj obali ostrva Mahe, direktno na dugoj i prelepoj plaži, okruženoj impresivnim granitnim stenama. Glavni grad Victoria udaljen je oko 32 kilometara, a aerodroma Mahé udaljen je oko 24 kilometara.

Resort pripada renemiranom hotelskom lancu Kempinski, nudi idealne uslove za jedan opuštajući odmor u lepom i stilizovanom ambijentu. Gostima su na raspolaganju četiri restorana: glavni restoran „Cafe Lazare“ koji služi internacionalni švedski sto, a-la-carte restoranu „L’Indochine“ u kome možete probati kreolske specijalitete iz regije indijskog okeana, „Planter’s Bar & Lounge“ u kome se služi suši, sašimi, grickalice i kokteli i „Wind Song Bar“ koji nudi izbor jela od morskih plodova mora, bazen, „Windsong bar pored bazena, besplatan bežični internet, čitaonicu i butik.

Hill View – veličine oko 48m² (50), moderno i sa ukusom uređene, veoma prostrane. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem/WC, bade mantil, fen, telefon, TV, klima uređaj, aparat za kafu / čaj, mini bar (prvo punjenje uključeno u cenu), sef i terasu ili balkon sa pogledom na brda.
Sea View – veličine oko 48m² (48), opremljene kao Hill View, dodatno sa terasom i pogledom na more (delimično ograničen vegetacijom).
Sea View Garden – veličine oko 48m² (44), opremljene kao Hill View, dodatno ima terasu sa ležaljkama, pogled na more (delimično ograničen vegetacijom) i direktnim pristupom plaži.

Mladenci dobijaju flašu vina, cveće, kolač i nadogradnju na viši tip sobe (u skladu sa raspoloživošću). Minimalan boravak 3 noći. Važi do šest meseci nakon venčanja.

Sport
Uključeno: kajak, iznajmljivanje bicikla, odbojka na pesku, oprema za snorkling, dva teniska terena (sa osvetljenjem), fitnes centar.
Uz doplatu: aerobik u bazenu, joga, surfovanje, škola ronjenja, vožnja čamcem sa staklenim dnom i pecanje na pučini.

Lepota i zdravlje
Elegantno dizajniram „Kempinski Spa“ centar okružen je tropskom vegetacijom i prava je oaza za opuštanje.
Uz doplatu: masaže i kozmetički tretmani.