Kempinski Resort Baie Lazare 5*

Hotel

Kempinski Resort Baie Lazare 5* nalazi se direktno na plaži Baie Lazare na ostrvu Mahe. Rizort, koji je deo renomirane hotelske grupacije Kempinski, nudi vam opuštajući odmor u lepom i modernom ambijentu. Bilo da se radi o relaksaciji ili sportu, u ovom objektu ćete pronaći upravo ono što tražite.

Sobe

Superior Hill View: 41-45m², ima terasu, prostor za sedenje, tuš ili kadu, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar uz doplatu, sef, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Deluxe Ocean View: 41-45m², sa pogledom na baštu; pogled na more je delimično ograničen vegetacijom. Ima terasu, prostor za sedenje, tuš ili kadu, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar uz doplatu, sef, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Deluxe Ocean View Garden: 41-45m², u prizemlju sa pogledom na more i baštu (pogled na more delimično ograničen vegetacijom). Ima terasu, tuš ili kadu, fen, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Deluxe Lagoon View: 41-45m², ima pogled na lagunu, terasu, prostor za sedenje, tuš ili kadu, bade mantil, fen za kosu, klimu, minibar uz doplatu, sef, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Family Room: 81-90m², u prizemlju sa pogledom na more i baštu (pogled na more delimično ograničen vegetacijomim). Ima terasu, 2 dvokrevetne sobe, sa spojnim vratima, tuš ili kadu, fen, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Deluxe Lagoon View Suite: 91-100m², apartman sa pogledom na lagunu; ima terasu, tuš ili kadu, fen za kosu, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Deluxe Ocean View Suite: 51-60m², apartman sa pogledom na more i baštu (pogled na more delimično ograničen vegetacijom). Ima terasu, tuš ili kadu, fen, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima à la carte restoran, buffet restoran, spa centar, bazen, bar i sobu za igrice. WiFi je dostupan u kompleksu i u sobama.
Uračunate aktivnosti:odbojka na pesku, bilijar, sala za fitnes, akva aerobik, snorkling, tenis i paddle tenis
Uz doplatu: joga, kajak, veslanje na dasci i ronjenje

Usluga

Noćenje sa doručkom
Polupansion:
doručak i večera (sva pića se doplaćuju)

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju korpu voća, flašu penušavog vina, 25% popusta na spa tretman po osobi (11-13h) kao i romantičnu dekoraciju sobe tokom boravka. Ako rezervišete polupansion, takođe možete uživati u večeri u restoranu Vindsong Beach. Važi za minimalan boravak od 3 noći do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Sejšeli

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.