Kudafushi Resort & Spa 4+*

Hotel

Kudafushi Resort & Spa 4+* kombinuje tradicionalni maldivski stil sa savremenim dizajnom. Koncept u hotelu je All Inclusive, a mladenci će moći da uživaju i u pogodnostima Honeymoon paketa. Veličina ostrva je 200 x 600 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 55 minuta vožnje avionom i brzim brodom.

Sobe u hotelu Kudafushi Resort & Spa

Beach Villa: 91-100m², zasebna vila na plaži. Ima terasu, polutovoreno kupatilo, kadu, kišni tuš, spoljašni tuš, toalet, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Water Villa: 71-80m², zasebna vila na stubovima iznad lagune sa direkntim izlazom na okean. Ima terasu, kadu, kišni tuš, toalet, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Beach Villa with Pool: 101-120m², zasebna vila na plaži sa privatnim bazenom. Ima terasu, polutovoreno kupatilo, kadu, kišni tuš, spoljašni tuš, toalet, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Water Villa with Pool: 81-90m², zasebna vila na stubovima iznad lagune sa privatnim bazenom i direkntim izlazom na okean. Ima terasu, kadu, kišni tuš, toalet, bademantil, papuče za kupatilo, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 2  à la carte restorana, buffet restoran, spa centar, bazen, bar, butik i centar za sportove na vodi. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: veslanje na dasci, kajak, kanu, tenis, stoni tenis, pikado, bilijar, teretana i stoni fudbal
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana čamac, katamaran, jedrenje na dasci, jet ski, jedrenje, tubing, snorkling, ronjenje i joga

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, bezalkoholna pića, mini-bar i popodnevni čaj i užina (alkoholna pića se doplaćuju)
All Inclusive Plus: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, mini-bar i popodnevni čaj i užina

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu penušavog vina, tanjir voća, jednu večeru u ”Olive Me” restoranu i spa tretman u paru (50 min.). Važi za minimalan boravak od 3 noći do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju tortu. Potrebno najaviti prilikom rezervacije.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.