Kupu Kupu Jimbaran Beach

Lepa plaža Jimbaran sa mnogo ribljih restorana nalazi se na udaljenosti od 300 metara. Mali butici i drugi restorani nalaze se direktno pored hotela u Jimbaran shoping centru. Aerodrom Denpazar udaljen je osam kilometara.

Ovaj butik hotel blista u jedinstvenoj atmosferi bambusa. Uređen je i namešten u pravom balinežanskom stilu sa mnogo drvenih elemenata. Svojim gostima nudi bazen na krovu sa ležaljkama, a na raspolaganju su i četiri restorana. Sveži morski plodovi služe se u Jimbaran Beach Club restoranu, balinežanska jela u Topeng restoranu, japanski delikatesi u Topeng restoranu, a azijski, zapadnjački obroci i deserti nudi Chocolate Café. Beach Club sa komfornim ležaljkama i barom kompletira hotelsku ponudu. WLAN je dostupan u hotelu.

Uluwatu Suite: veličine oko 65m², uključujući i spoljašnji deo, u svom sastavu imaju kadu, wc, odvojeni tuš, fen, TV, DVD, telefon, WLAN, klimu, mini bar, aparat za čaj/kafu, sef i balkon sa pogledom na vrt.
Muaya Suite: veličine oko 80m², uključujući i spoljašnji deo, opremljeni kao Uluwatu. Suitovi su na dva sprata, a nalaze se pored bazena i imaju 2 TV-a.

Mladenci dobijaju kolač, po čašu domaćeg vina i cvetnu kupku, za 2 uzastopna noćenja.

Sport
Uz doplatu: bicikl, surfovanje (usluga izvan hotela).

Lepota i zdravlje
“Spa by L’Occitane” uređen je u bambus konceptu, vode ga profesionalni terapeuti (korišćenje uz doplatu).